tisdag 17 juni 2008

Svedins karamellmössor har anlänt!!!

Det kom två "hämta-ut-paket-lappar" i med posten idag! Efter ett kvickt besök hos det närmaste ATG-ombudet såg jag att det i ett av paketen låg våra karamell-mössor i bytet med Svedin!!! Mössknodden tog med DETSAMMA på sig ena mössan och bar den tills vi skulle äta ketchup...:-) Efter det åkte den på igen och ett tag satt hon med båda mössorna på huvudet!! :-) :-) :-) Här modellar båda knoddarna med "massorna" som passar perfekt!!! De är som ni alla förstår MYCKET uppskattade!!

Min första reaktion var att de är så otroligt välsydda och har ett så fullkomligt proffsigt utseende! Skitsnygga med andra ord :-) Dessutom tycker jag att färgkombinationerna blev urläckra! Tusen tack snälla Svedin för ett trevligt byte - du är en otroligt skicklig sömmesrka!


!!! ??? :-(
Jag var helt säker på att min hemlis låg i det andra paketet!! Tjuvtittade INTE på stämplarna. Döm av min förvåning (och besvikelse) när det var ett beställt tyg från Jofotex... Besvikelsen bestod mest i att det var en meter av ett tyg - jag som skulle ha drygt två meter vardera av två olika tyger!? Måste ringa dem i morgon...

:-)
Jag kom ÄNTLIGEN iväg och tränade i går!!! Så himla skönt det var!! Efter en titt på min allt annat än fräscha träningsklädesväska har jag nu bestämt mig att sy mig själv en ny! Skall sätta mig och rita upp den idag! (Samt klippa till en beställning hade jag tänkt). Må gott alla!

12 kommentarer:

Cecilia sa...

Åh vad söta de blev :) hihi Kul att ni gillar dem, och från vad jag kan se verkar storlekarna passa också.

Tack snälla själv för din fina tunika. Vi fick den redan igår men jag jobbar så långa dagar nu att jag hinner ju aldrig plåta honom i den. Imorgon kan det bli läge :D

Kram!

LinSar sa...

Va söta de va i mössorna.Ja visst är Svedins mössor läckra:)Färgerna du valde blev ju jätte bra ihop.De verkar va väldigt sköna på ser det ut som.
Tråkigt att du fick för lite tyg.Jag ska till Jofotex för första gången 21juli när i åker förbi på semestern.Längtar:)!!!!

Stora lilla j sa...

Vad fina de blev sina nya mössor! Håller med dig, färgkombinationerna är verkligen superläckra! =)

kokos flanell sa...

tjusiga mössor och fantastiskt med barn som vill ha mössa på huvudet istället för att alltid slita av sig den.

sen ett litet uttryck av beundran för din energi. ständigt nya saker som sys och görs och så hinns det med träning dessutom. hur många koppar kaffe dricker du om dagen?

minmina sa...

Wow, jättefina mössor!

Men Wow, wow, wow! Träning! Du är inte hopplöst förlorad i trådknarkarträsket, axlar och rygg kommer klara sig!! ;-)

Jes sa...

Så söta de är i sina nya mössor. träna va e det för något? de har jag aldig hörtalas om :)

GoSi sa...

Vilka snyggingar! Kanonfina mössor i härliga färgkombinationer!

tisa sa...

toppenfina mössor!

á Yeliqa sa...

Mössorna är ju hur fina som helst på dina fantastiska knoddar :)

Lycka till med väska och träning :)

Ett Tu Tre sa...

Fina barn i fina mössor, och en sån duktig mor dessutom. Träna bort tid som man kan använda till att slappa ... eller kanske sy lite om inspirationen infinner sig.
Apropå hemlisbesvikelse råkade jag ut för nåt liknande idag. En avi från posten låg i brevlådan, glad i hågen gav jag mig iväg till utlämningsstället och det hela visade sig vara ett rekommenderat brev (och inget roligt i heller)istället för hemlispaket. Måste läsa lite noggrannare på postens avier i fortsättningen.

OttoPippi sa...

:-) :-) :-) "Massorna" är på till dagis idag (mina knoddar använder nämligen mössor oavsett årstid coh väder :-))!! Dock en tendens att elefanten hamnar på bakhuvudet :-) (det blir ju så om man tar tag i mössan så man kan titta på elefanten och sen tar på sig mössan :-)) Men det gör ju inget!

Kokos Flanell: Tack!! Och erkännas måste att många koppar blir det.... :-) :-)

Och vet ni - jag har verkligen bestämt mig med det där med träningen!!! Skall i väg i morgon igen, men har träningsvärk idag... :-)

Ett tu tre: :-) :-) :-) Vilken besvikelse!!!! :-) :-) Nu kan man ju inte få en avi förrän man hoppas hemlis, nu när det börjar närma sig!! Jag är såååå nyfiken på vad jag skall få och om jag kan lista ut vem det är ifrån :-)

Nakiito sa...

ja, det var verkligen fina mössor. Perfekta till sommarkvällar. Sveidn är verkligen duktig på att sy, men det tycker jag att du också är. Du glömmer bort att berömma även dig själv.