torsdag 11 juni 2009

Fodral

Stick- och virknålsresefodral och som ÄNTLIGEN skall iväg mot Tisas idag!! Den här delen av bytet har drööööjt. Hoppas Tisa inte har behövt resa med sina stick- och virkprojekt under väntetiden utan istället laddar detta fullt till sommarsemestern.
Nästa fodral som också skall hem till Tisa är ett mobilfodral i samma tyg. Jag vågar knappt ens yppa i vilket byte som detta skulle ha gjorts... Under tiden som jag har dragit ut på det hela har Tisa hunnit avverka 3 (!) telefoner, behöver jag säga att jag ligger grymt mycket efter med sömnaden? :-)
Hur som var det jättekul att sy något annat än kläder för en gångs skull. Tyget gillar jag jättemycket! Helt underbart retro, och jag fick det av Rino i det allra första Give and Get-bytet för nästan precis ett år sedan. Det har legat till sig i tyggömmorna hemma och bara inväntat rätt användningsområde. Som nu kom! Brun/oreange/gul är Tisafärger har jag fått för mig då jag fick fria händer på tygvalet :-) Oreange snedslå till stickfodral och gul snedslå till mobilen fick det bli. Hoppas du får användning för dina fodral Tisa!

Ikväll skall jag ha stora tillklippningskvällen!! De stora tyghögarna i sykrypinnet skall bort och fram skall behändiga bitar tyg, redo att sys ihop när tidstillfällen sen dyker upp under helgen och veckan.

19 kommentarer:

Hello sa...

Snygga de blev!

Och jag upphör aldrig att förvånas över hur olika effekter det blir när man blandar färger. Tyget ser ju helt olika ut med orange resp tillsammans med gult!

Strumpetossa sa...

Det var nog värt väntan för det blev verkligen superfint!

dillogdalla sa...

kjempefint og artig patent på strikkepinne-etuiet!!!Det vil jeg også prøve!!!!

LumLum sa...

Kanonsnyggt! Vilket underbart tyg!

SiriR sa...

Så kule!
Og veldig stilig stoff.

OA PIP sa...

Supersnyggt fodral :-)Ska nog försöka mig på att sy ett till mig själv :-)
Ha en skön helg :-)

Kaoz sa...

Knallfine!! Utrolig lekkert tyg!!
Ha en fin helg =)

Doris_Assar sa...

Supersnygga! :-)

Anonym sa...

åhh vad fina dom är =) ska bli kul att kolla posten :) och numer är det 4 mobiler på kort tid!!! fast nu har jag köpt den jag vill ha igen.. kommer aldrig någonsin ha med mej mobilen på toa igen =) hihi

Carolina sa...

Jag är helt mållös hur snyggt som helst ;)

á Yeliqa sa...

Jättefina fodral och tyget är verkligen hur fint som helst :)

stora lilla j sa...

wow så fina!!! Det där stick o virk fodralet kommer jag sno idén till rakt av! :-o Och jag bara älskar tyget... *dregel*

Solveig Lövendahl sa...

Vilka superfina fodral!!!

Retro Elephant sa...

Vilka superfina grejer du sytt! Love it!

//Lina

metamorphosis sa...

SÅ smart med det snedskurna facket!

Hello sa...

Som smör i solsken tom. Och efter 10 år med "Åh, vad fint, det ska jag genast använda" och så gör man som tonåringar och mössa när inte mamma ser, så är det väldigt trevligt att få något som faktiskt är användbart på riktigt :D

rino sa...

Kul att tyget kom till användning!

Jag har sytt väskor av det tidigare, och av samma tyg fast i blått.

Hoppas du får en fin midsommar:-)

Errajka sa...

Tack så mycket för mönstret och hoppas det gick bra med mönstret från mig! :)

Moi! sa...

innovativt!