måndag 8 juni 2009

Saknad!

Jag saknar verkligen min sömnad!! De senaste veckorna har studentfester, återkommande treårskalas, en massa övernattningar hos andra, träningspass och allehanda övriga festiviteter kommit emellan. Därför har jag endast andras undersköna alster att visa upp. Jag är jätteglad för dom. Även om de kanske inte precis lindrar min pif-bytes-beställnings-marknadsångest det minsta :-)

Först ut en par riktiga bonusklänningar från snälla, snälla Tisa! I ett byte (där jag fortfarande givetvis inte har gjort min del) där jag bytte till mig denna mössa (som jag ännu inte plåtat mig i) sydde Tisa också dessa överrasknings-födelsedags-klänningarna!!! Knoddarna älskar dem och har sovit i dem flera nätter. De bärs hemma med ingenting under och till dagis med både långärmat och byxor! TACK!!!!

Sedan damp en PIF ned (där mina PIF:delar ännu inte är klara fast dom borde varit det). Skitcoola tröjor skapade av ingen mindre än händiga Hello!!! Så fränt att "applikationerna" inte är påsydda utan bakomliggande! Underbara Hello hade kommit ihåg hur jag reagerade på Geckos blogg en gång i tiden och inspirerades utifrån det. TACK!!!!

Hello-tröjs-premiären blev ett måste på det stora 3-årskalaset i lördags med släkt från när och fjärr.
Sist och minst men inte sämst!! Min PIF från Mina!! (Där mina PIF:delar ännu inte är klara fast dom borde varit det denna gång också) En Knubbobörs!!! Den är ursöt, cool och snygg. Mina mindes min vurm för att omge mig själv med 50-tals tyger. Tack snälla för att du tänkte på det. Knubbobörsen var så fin att den fick mig att tvätta min handväska så den skulle platsa i Knubbobörssällskap. TACK!!!


Studentparty!!

8 kommentarer:

Lucia sa...

Jättefina klänningar flickorna fått, de så så söta ut. Lycka till med kommande marknader, jag stod i helgen, det var hur roligt som helst. Speciellet när folk bara kommer fram föra att ge en beröm.

anna sa...

Härliga bilder! Söta klänningar på söta tjejer!!

SiriR sa...

Så søte jentene er:) Og så mye fint du har fått!!

Doris_Assar sa...

Men vad fina tjejorna är!!!! Jättefina kläder!
Och vet du - tror vi är många som saknar DIG också!! :-) Dina inlägg är så härliga!

Hello sa...

Vad fina de blev på! Och de passade ju utmärkt med pippi-kalufs också :) Jag märkte även på Loppans tröja att ärmarna var lite långa, så om du vill kan du ju klippa av dem och sy på mudden igen. Eller så gillar man läget ;)

Hoppas du snart får ork och tid att sy och blogga av lust! och inte av tvång. Som DorisAssar skrev ovan är vi många som saknar dina inlägg.

Och du - om du vill skapa lust, så testa en enkel väska - det är jätteroligt att sy!

Hello sa...

Men så bra då! Med ärmarna :) (Och alla andra som läser kommentarerna kommer undra vad i allsin dar vi pratar om... ;) )

Hoppas du fått sytt nu. Själv orkade jag aldrig upp ur soffan efter extra sen barnläggning, så det blev inget. Ur den synvinkeln önskar jag att jag bara hade små barn igen. Då hade man ju tid för sig själv redan från ½8-8. Nu börjar min tid typ ½10... :( Fast då kan jag ju också, å andra sidan, sy rätt mycket på tid när allihop är vakna, det är ju inte lika lätt när de är mindre.

Nåja. Jag ser fram emot att se dina väskidéer förverkligade snart. Och kommer jag till Götet och min bror i sommar, så hör jag av mig. Skulle vara väldigt kul att träffas!

Mina sa...

Så skönt att den kom fram till slut! Och vad härligt att du och Tisa tar bilder på mina alster när nu jag glömmer bort att göra det hälften av gångerna! Hoppas du får användning för den nu när den får bo rent och fint i din väska! :-D
Kram!

Strömming sa...

Vad mycket fint som ramlat ner i din brevlåda! Supersöta knoddar i både klänningar och tröjor!

Hopps du får tid och ork och lust att sy snart igen. Saknar också dina inlägg!!

Till skillnad från Hello så har min Göteborgsresa i sommar blivit inställd :( Så vi får ta en fika en annan gång.