måndag 13 april 2009

Long time...

...no see!!! Senaste veckan som gått har varit lite smått hysterisk. Har inte hunnit eller orkat blogga eller bloggkolla alls. I början av förra veckan var jag bortrest i jobbet (och ångesten har lagt sig en aning) och under hela påsken har jag krängt OttoPippi och Katrin Bawah Nordstans Konst och Designmarknad. Så.... när alla andra var ute i solen och njöt satt jag instängd här:

Fast det gör faktiskt ingenting alls. Knoddar och knoddpappan var i Dalslands enda stad så dem kunde jag ju ändå inte umgås med. Och uj så himla kul det har varit. Och så trevligt jag och min sjuka mamma har haft (det är alltid lika trevligt och jag är så himla glad att ha den mamma jag har)!! Och så bra det har gått!!! Jag är helt stum av förvåning över vad jag sålde! Eftersom jag bara har en tidigare marknads- och mässerfarenhet bakom mig där kommersen inte direkt flödade så förväntade jag mig knappt någonting alls av denna. Men när jag efter bara 2 timmar av den första av fyra dagar konstaterade att det började se tunnsått ut på OttoPippidelen av bordet fick jag nästan panik! Jag har ju liksom inget lager av grejer hemma att bara ta med eller så. Det var bara att trotsa kvällströttheten och gå hem och sy fler mössor (vädret till trots sålde mössorna jättebra).

Men jag sålde även klänningar, kjolar och byxor - så nu är det inte mycket kvar av min mäss- och marknadskollektion. Lika bra det! Inför de förhoppningsvis två marknaderna som jag skall delta i sommar har jag helt andra ideér som jag är jättesugen på att prova. Jag tänker inte avslöja exakt vad men jag kan utlova mycket mer unisex...
Under de andra påskkvällarna har jag i min ensamhet betat av de sista "vintriga" beställningarna. Jag ville klumpa ihop dem fort så att alla beställare får sina mössor, vantar och halsdukar innan det blir på tok för varmt för dem (fast man vet ju vad aprilväder kan bjuda på....)Framöver är det både lite somriga och sagolika beställningar som väntar. Och faktiskt gärna lite tid för "egen" sömnad också. För hur kul det än är att bli uppskattad och sy på beställning har man ju alltid en himla massa andra ideér som man vill göra. Och hinner man inte det så blir det ju inte kul. Skall försöka ta mig lite mer tid till det.... kanske efter april.... eller efter nästa marknad i mitten av maj...

Hinna med att titta på alla andra sybloggares inlägg vill jag också. Skall försöka med det under veckan! Hoppas ni alla har haft en underbar påsk!

29 kommentarer:

Kaoz sa...

Så bra at messen var så velykket, og at du solgte så bra!!!Grattis:)

Gleder meg til å se de nye ideene dine ta form!!

Helena sa...

Vad kul att det gick bra på marknaden!

Katrin sa...

Min älskade dotter. Vi hade verkligen kul tillsammans de tider vi var där tillsammans. Vi är rätt så bra på det och denna marknaden har sin höjdpunkter som kommer att kunna berättas och skratta åt mer än en gång. Vi är också bra på att ge varandra tid att "shoppa loss" så nu behöver jag faktiskt inte fler skor - fast skor kan man faktiskt köpa utan att direkt behöva. Tack för armbandet.

Lilla NovaK sa...

Så roligt att det går så bra för dig och dina fina kläder! Slit inte ut dig nu bara! =) Tänk på att det är viktigt att hålla igång skaparglädjen och viljan att göra något nytt! Jag brukar få påminna minst en av mina kära bloggvänner om detta! =)

jejja79 sa...

åh, grattis till försäljningen. Ska bli kul å se vad du hittar på nu till dina framtida projekt =)

LinSar sa...

Va kul att det gick så bra! :)
Stressa dej inte med syendet då blir du bara lett det. Vår solen är här för att njutas av inte att tittas på genom ett fönster.
Sköt om dej!

florin sa...

Vad roligt att det gått så bra!!! Tänk vad härligt att du och din mamma gör sånt här tillsammans!

Madelene sa...

Vad roligt! Och vad fint erat bord var :0) Har saknat lite kommentarer och inlägg från dig! :0) Ser fram emot dem igen :0) Vad roligt att få sälja så där påen mässa! Det skulle jag aldrig våga drömma om :0)
Du är ju bara såååå duktig!

Anna-Snoddas sa...

Vad kul att det gick så bra! och jättefina mössor, vantar och snusis! :)

med nål och tråd sa...

Grattis till fin försäljning!

anna sa...

Kul att det gick så bra!

Doris_Assar sa...

Va kul att det gick bra! Undrade just vart du tagit vägen ;-)
Kul att behöva göra nöd-påfyllning av kläder på kvällen, inte illa! :-)

Junebacken sa...

Åh så himla kul att det har gått bra!! Och mot dina förväntningar dessutom! Då känns det ju liksom ännu roligare.. =) Tänk på att försöka varva ner och ta det lugnt ibland, det är så lätt att bli stressad över allt man vill/måste göra bara för att det är så kul. Och precis som du skriver så blir det ju inte roligt då. Jag hoppas att du hittar gränsen så att du inte överskrider den. Kram!

Strömming sa...

SNYGGT JOBBAT!!! Kul att du sålde så mycket :D Men instämmer med de andra - ta det lugnt så du inte dödar kreativiteten!

Skaparstigen sa...

Kul att föräljningen äntligen lossnade. det förtjänar du verkligen så som du står i!

Mannagryn sa...

Grattis! Vad roligt att du får uppskattning för alla dina fina verk det är du värd. Synd att inte John Blund har dykt upp i din brevlåda säg till om han dyker upp.

h sa...

Vad kul! Och härligt att kunna kombinera med att hänga med sin mamma - då blir det ju mer mysigt än jobb.

Josefinaste sa...

Vad roligt att det gick så bra. Vilka hälrisga bilder! Förstår att du fick mycket sålt. =)

Josefinaste sa...

Vad roligt att det gick så bra. Vilka hälrisga bilder! Förstår att du fick mycket sålt. =)

Heilt spesiell sa...

Så herlig at det solgte bra!!Forstår jeg godt for jeg digger det du lager.

Retro Elephant sa...

Grattis till den lyckad försäljningen!

/Lina

Solveig Lövendahl sa...

Så roligt! Grattis!!

Syster Blå sa...

Å så roligt!! Hade faktiskt planer på att åka till Götet för att kolla in dina grejor, men det får bli en annan gång.

ellan sa...

Stort GRATTIS till den lyckade försäljningen!

mustafa sa...

vad kul att du sålde så bra!

Busiga ungar sa...

Men vad roligt...Jättegrattis!!! Erat bord såg jättehärligt ut. Själv har jag fått iväg lite tröjor till en av mina återförsäljare...Kram

lillepooh sa...

Såg du hadde dine ting der, men vi måtte haste forbi for å rekke påskemiddag i oslo...

GOBLIgobli sa...

Ooh grattis grattis grattis!!!! Och ni hade roligt på kuppen också! :-D Nu har du väl mersmak på fler mässor? ;-)
Kram

á Yeliqa sa...

Men så kul att det gick så bra denna gång :) Sen blir jag så imponerad över att du orkade med att sy på kvällen efter att ha stått på marknaden hela dagen. Jag skulle inte ens tänka tanken lat som jag är :D

KRAM!!!