måndag 9 mars 2009

40,1 °C....

...ungefär ligger vi i just nu, alla damerna här hemma. Jag har sovit stora delar av dagen. Det är bara att konstatera att jag och knoddarna har fått flunsan! För knoddarna började det hela redan typ i fredags men jag har förträngt den och stoiskt stått ut under helgen:-). Sannolikt på grund av Ulricamässan i söndags - för redan på vägen hem därifrån i bilen började febern, tröttheten och ledvärken ta vid.

Men helgen och mässan var, trots en viss nedsatthet, jättekul!! Min ömma moder och jag laddade hemma hos henne under lördagskvällen och under den snöiga söndagsmorgonen bar det i väg till Ulricehamn. Vi har så himla kul ihop och att göra detta tillsammans för första gången var en fröjd! Så här såg vårt bord ut:
Mamma sålde unika stickade smycken och väskor:
Jag sålde kjolar, klänningar, tajts och muddbyxor:
Samt mössor:
Försäljningsmässigt var ju Ulricamässan ingen succé precis, faktiskt lite av en besvikelse. Den var dock förvånansvärt välbesökt, men jag skyller på besökarnas höga medelålder :-). Inte många 70-talister där inte och det hade nog hjälpt. När jag misströstade som mest och ännu inte hade sålt en pinal stack jag iväg till ett par tjejer som sålde haklappar och snuttefiltar för att förhöra mig om deras kommers hade gått bättre, men det hade den inte. Så när jag väl sålde liiiite så blev jag jätteglad :-) (och skyldig mamma ett biobesök).

Sedan så är det ju faktiskt så att när det gick som det gick jag kan nu ägna mars åt annan sömnad än att bara sy till nästa marknad i Nordstan i Göteborg i påsk. Alltid något. :-) Kul var det också att få träffa GoSi irl som var där och besökte mässan!! Det är så himla roligt att få ett ansikte på en blogg som man läst under en lång, lång tid och gillar mycket!

Nu skall jag bara bli frisk så jag orkar göra nåt annat än att sova (obs, att detta inlägg tog hela kvällen att skriva)

23 kommentarer:

LumLum sa...

Krya på dig!

LinSar sa...

Va synd.Både att ni är sjuka men även att det inte såldes så mycket.Bättre lycka nästa gång.
Krya på er

Y sa...

krya på er!!
underligt att ni inte sålde som fasen. Man blir glad av att bara titta på ert färgglada bord!

Helena sa...

Tråkigt att det inte gick så bra. Hoppas på bättre försäljning i Nordstan! Krya på er!

fnurr|solrum sa...

oj! och vi som sågs i torsdags. undrar hur lång inkubationstid det är?
vi får väl se, vi får väl se...
krya på er!

Mannagryn sa...

Hoppas att ni mår bättre snart. Krya på er!

e.ko sa...

krya på dej, å ladda till nästa å hoppas på flera köpglaá 70-talister som sagt;)

**erika

Ett Tu Tre sa...

Stackars er. Ni har fått måttet mer än rågat vad gäller sjukdomar denhär säsongen. Hoppas knoddpappan klarar sig och att ala damerna snart är på benen igen.

bilderna från mässan ser verkligen mysiga ut, men trist för dig när du nu hade lagt ner så mycket jobb på all förberedlse, att det inte gick bättre. Men gamla damer är nog som du säger inte bästa målgruppen. Bra att du kan återanvända de sydda plaggen till nästa marknad.

Krya på er!

sygryn sa...

Krya,krya!!! Synd att mycket blev kvar, men som du skrev så har du ju mycket till nästa...kanske bra med tanke på att du kanske behöver lite välförtjänt vila..

anna sa...

Kläderna ser ju superfina ut!! Det var väl helt enkelt fel åldersgrupp där!!
Krya på er alla tjejerna!!

Strömming sa...

Meb era stackare! Nu får det väl vara nog med sjukdomar för er del?!?

Synd att försäljningen inte gick så bra, bättre lycka i Nordstan. Ert bord såg helt klart snyggt ut iallafall!!!

Busiga ungar sa...

Hej....Ja, inte är det kul med sjukdomar inte. Jag har 2 st hemma jag oxå.
Det där med mässor och marknader är knepigt. Har inte stått så mycket men sist sålde jag ingenting en av dagarna. Hur hittar du alla olika mässor?? Skulle vilja stå på fler jag med.Du kan väl höra av dig..
Krya på er!!!
Mvh Cecilia.

Doris_Assar sa...

Näe, nu har ni väl ändå haft eran dos med sjukdomar denna vinter? :-( Krya på er!!

Kul med bilder från mässan! Snygg uppläggning! Synd att vi retro-älskande köpsugna 70-talister inte var där ;-)

Kaoz sa...

Stakkars dere! Håper det går fort over.God bedring!

Anonym sa...

vart i ulricehamn va denna mässa? jag va ju där i söndags men visste inte om att de skulle va en mässa.
kunde ju kikat in. du syr väldigt fina saker.

krya på er.

Anonym sa...

vad trist att ni drabbas av så mycket sjukdomar hela tiden! ni får skicka en del av dom till mej så jag får vara hemma lite!:) är knappt aldrig ledig längre! vad är det för storlekar på dom grön/vita mössorna med döskallar?
kram kram
tina-tisa

lilla hjärtat sa...

Oj, så mycket fint du fick ihop. Synd att försäljningen inte gick något vidare, det är alltid svårt att veta vad som går. Men säger som de andra nu behöver du ju inte toksy till nästa marknad ; ) KRYA på ER!!!

Syster Blå sa...

Men va trist att ni är sjuka igen!Hur är det möjligt!?
Tråkigt att marknaden inte blev en hit heller. Du får väl tänka så att du nu har ett bra lager att arbeta med vid nästa tillfälle. Du kommer garanterat bli av med det i alla fall! Krya på er!!! kram

Heilt spesiell sa...

Masse god bedring.Nå har dere hatt nok sykdom for en stund.Trist med lite salg men har sett at det ofte kan være det her i Norge også på messer.Man må liksom treffe akkurat på aldersgruppe og interesser.

Heilt spesiell sa...

Masse god bedring.Nå har dere hatt nok sykdom for en stund.Trist med lite salg men har sett at det ofte kan være det her i Norge også på messer.Man må liksom treffe akkurat på aldersgruppe og interesser.

gosi sa...

Usch, va trist med influensan...efter den här våren har ni väl byggt upp värsta immunförsvaret:) Ni hade ju ett jättefint bord på mässan, men det är helt enkelt fel ålderskategori som du säger. Det kommer gå bättre inne i Gbg, det är jag helt övertygad om. Krya på er!

Solveig Lövendahl sa...

Huvudsaken är ju att det var roligt i alla fall och så är det ju aldrig fel att ha ett lager till nästa marknad.
Krya på dig!!

frisky frog sa...

Ulricehamn ser mysigt ut. Krya på er!