torsdag 12 mars 2009

Solig byxa!

Jag är ju med på använd-det-du-har-utmaningen hos Bea nu i mars. Det hela är mycket nyttigt för mig. Hade jag inte varit med hade jag tex i shoppat mig ännu fattigare än vad jag redan är (om möjligt) i lördags hos en nyupptäckt second hand med helt vansinnigt häftiga (och tyvärr väldigt dyra) retrotyger. Nu är det såhär att jag faktiskt har lite egna undantag i utmaningen - nödvändigheter för att pyssel överhuvudtaget skall vara möjligt får faktiskt inhandlas. Som dragkedjor till beställningar (tack Sygryn). Och nya jättebra nålar som inte trasar sönder alla mina tyger (tack Bibbi). Och tack alla andra som gett mig tips på varför nål gör hål och tack MG-Tyger som faktiskt tänker ersätta mig!

I helt rätt använd-det-du-har-anda lägger jag också nu ut dessa tidigare icke bloggade små landskaps-Boot-byxor. De syddes i detta bytet och skickades iväg till underbara Solig för ganska länge sedan. Nu tog jag bilden - som jag hade - och la ut den! Håll till godo!

Och vet ni vad? Det börjar mer och mer framträda att det var en hiskelig tur att jag inte sålde mer än vad jag gjorde på mässan i söndags!! Jag behöver verkligen mina grejer till påskmässan. För redan efter mindre än halva den här veckan har jag fått 6 nya beställningar som lagts till högen av alla andra redan antagna beställningar och allt annat som skall sys i mars! Och här har jag legat sjuk och deckad och isolerad i sovrummet och inte orkat göra nånting!!! Det är verkligen dags att upp och hoppa nu!!! Vik hädan Mykoplasma!!!

Medans jag legat i min sjuk-karantän har ju min sambo fått vabba hemma med knoddsen hela veckan (vi brukar ju annars försöka dela på den biten så mycket som möjligt eftersom den uppstår ganska ofta numera). Sambon är verkligen den bäste pappan jag kan ha till knoddarna!! Han är så självklar med dem och enligt mitt tyckte oftast en roligare och bättre konfliktlösande förälder än vad jag är... Jag har allt hört från min sjukbädd!! Men jag undrar bara vad han försöker säga mig?? Det kan väl aldrig vara så att det känns lite instängt att själv ta hand om två jättesjuka knoddar en hel vecka utan den minsta lilla hjälp... med nåt faktiskt... eller?? :-) :-) :-)

11 kommentarer:

jejja79 sa...

skönt att du verkar må bättre och speciellt för din sambo som verkar längta ut i den stora vida världen =)Kul med alla beställningar och mässor. Fattar inte att du orkar =)

Madelene sa...

Man känner sig verkligen otillräcklig ibland när man stannar upp och faktiskt ser efter vad man har missat och behöver göra. Dagarna skulle behöva vara myyyycke längre! :0) Men låter som att ni är på bättringsvägen nu i alla fall :0)

Beas barnslikheter sa...

Hihi...vilket underbart inlägg han gjort.

Ja-a...ibland förstår man i efterhand hur ödet egentligen velat rätta till saker, snarare än stjälpa det för en. :-)

Anna-Snoddas sa...

Jättefina brallor! Härligt att ha dig tillbaka! :) Han är bra rolig din karl! ;)

Naíma´s sa...

Skönt att ni mår bättre nu. Ibland skulle man behöva fler timmar på dygnet för att hinna med alla måsten.
Byxorna är jättefina!!
Hoppas ni får en trevlig helg :)

Christina sa...

Du har en utmaning på min blogg!

http://elins-tradgard.blogspot.com/2009/03/utmaning-tolv-latar.html

anna sa...

Skönt att du mår bättre!! Superfina byxor!

Doris_Assar sa...

Härligt att höra att det håller på att vända! :-) Bra att du fick svar ang hålen också! Trevlig helg :-)

Solveig Lövendahl sa...

Han är rätt rolig, din sambo. :)
Och byxorna är så himla fina, jag går här och klappar på dem...

e.ko sa...

hinner inte med ditt tempo, jättefint även detta du;)

**erika

Lillis sa...

nydelige klær!