lördag 24 januari 2009

Min nya älskling..

...är denna tygabit som jag har fått av Solig!! Den anlände i går! Tack snälla söta du som tänkte på mig!! En liten landskapsbyxa i utbyte har du att vänta :-)

Sedan är det som så att min sambo startat en ny blogg, Tolla Moschen. Tolla Moschen står för nyfikenhet, upptäckarglädje och lite irritation över saker och tings tillstånd. Startskottet för bloggen var hans upprördhet över rasismen, så som den visade sitt ansikte i form av fullkomliga idioter som mailade Stora lilla J efter ett inlägg på hennes blogg. Bra gjort sambo!! (Som för övrigt också ligger bakom Knoddblogg för er som vill veta)

I kväll har jag också så ÄNTLIGEN kommit igång med produktionen för mässan jag och mamma skall stå på. Kjolmönster i "alla" storlekar, tre färdigsydda kjolar, en tillklippt klänning och lite födda ideér blev det ikväll. För er som undrat kan jag meddela att det är Ulricamässan 2009 som vi skall stå på. En hantverksmässa för kvinnor, på internationella kvinnodagen, i Ulricehamn. Kanske inte kommer att bli värsta försäljningssuccén där men då har jag åtminstone ett litet lager plagg för kommande aktiviteter jag och mamma kommer att medverka i.

8 kommentarer:

Anonym sa...

vad roligt att ni ska stå och sälja ihop!!! på en av årets bästa dagar med! (min födelsedag;)) säger som dej: bra gjort (din) sambo =)

/tina-tisa

LittelPoppins sa...

Kul med marknad igen! Och tillsammans med mamsen. Gud va tjejerna va söta i sina nya klänningar! Och vantarna är helläckra. Väntar med spänning på vad som komma skall ur stora tyghögen. Ha det gött!

mustafa sa...

fint tyg och bra sambo.

Anna-Snoddas sa...

Gud vilket läckert tyg! Och vilken sambo! :)

Solveig Lövendahl sa...

Bra gjort av sambon!
Jag var tvungen att kolla var Ulricehamn låg, hade faktiskt ingen aning. Känns av någon anledning väldigt mycket längre bort än Göteborg, annars hade det varit kul att komma.
Skitsnyggt tyg också! :) Jag ser fram emot att få byxorna, men du vet, ingen brådska.

HobbyMegHer sa...

Hei!
Så lekkert stoff du har fått! Her inne på bloggen din har du jo masse fint. Satt og kikket en stund her, med kaffekoppen i handa.
Ha en fin søndag!
Hilsen Lille-T.

Gurimalla! sa...

Hei! Gir deg en award! Se i bloggen min.

gosi sa...

Frågade i inlägget över vart du skulle stå och sälja. Fick svar på det här...väldigt lustigt och kuligt för Ulricehamn är ju mina trakter. Då vet jag vart jag ska åka denna dag:)