fredag 23 januari 2009

Saker som tar tid

Hur kan det ta flera veckor att sy färdigt ett par vantar? Varför blir allt tillklippt som man inte syr ihop på direkten liggandes som ufo:n? Ena knodden lade beslag på de här och den andra har snällt fått vänta på nya vantar tills nu.

Inom en snar framtid måste dock jag ta mig i kragen ordentligt och börja sy. För den 8:e mars på internationella kvinnodagen skall jag och min mamma för första gången tillsammans stå och sälja våra grejer på en marknad med enbart kvinnliga hantverkare. Det skall bli så himla kul!! Jag har absolut inget klart eller färdigsytt så just nu plockar jag fram tyger....

....och skapar klännings- och kjolmönster för fulla muggar.

Trevlig lördagskväll på er!

10 kommentarer:

LumLum sa...

Spännande med marknad. :) Och vilka söta vantar.

Kånkarong sa...

Bråda dagar då! :)
Det roligaste med massproduktion är att välja tygerna och sen se allt färdigt på en ställning. Det däremellan kan vara lite segt... ;P

mustafa sa...

vad kul! var? sen håller jag med kånkarong! och vantarna går inte av för hackor heller.

Doris_Assar sa...

Snygga vantar! Lycka till med marknaden, spännande ;-)

Solveig Lövendahl sa...

Så himla mysigt att stå med mamma! Nu blev jag allt lite avundsjuk, och sugen på att åka till Göteborg, om det är där marknaden är?

Skaparmani sa...

Jag blir lite avundsjuk på dig nu....ska bli kul att se vad det bli av tygerna!

PetramedAochE sa...

Vad roligt att du är med och tävlar!

Jag kan tipsa om att jag nu har en till tävling på bloggen, samt att det kommer upp ännu en på måndag i samarbete med Coolkids.se!

http://petramedaoche.blogg.se

//Petra

Anna-Snoddas sa...

Va roligt med marknad! :) Vantarna är jättefina, jag har inte kommit längre med mina. Måste ta tag i det nån dag! Tack för påminnelsen ;)

Stora lilla j sa...

Snygga! Mina ser tragiskt nog nästan likadana ut, gröna elefanter, grön fleece och gul mudd... Och eftersom de är så lika dina är de än så länge obloggade! ;-)

Strömming sa...

SNYGGA!!