torsdag 8 januari 2009

Julgrismysteriet

Knappt har jag hunnit hem förrän jag skall iväg igen. Här i Gbg har jag mest hunnit med att kalasa. Ingen sömnad, inget pyssel. Vi skall dessutom fortsätta vårt vidlyftiga leverne nere i Malmö i morgon och några dagar framöver då det blir Jesus Christ Superstar och ena favvokusinen som gäller! Det jag egentligen vill säga är:

- Kära medbloggare, förlåt att jag inte hunnit kommentera era inlägg på väldigt länge. Jag har inte glömt er. Jag struntar inte i er. Jag har bara haft annat att göra. Det skall bli bot och bättring med start nästa vecka då VARDAGEN hälsar på igen.
- Kära, kära medbloggare igen, det kommer snart sömnadsinlägg åter hos OttoPippi. Jag lovar. Inget mer svammel nu. Inte så mycket och ofta i alla fall.
- Kära beställare som jag har pågående kontakt med, jag kommer inte att kunna läsa mina mail igen nu på några dagar. Bara så ni vet varför jag inte hör av mig.
- Kära Kalunji, får jag tid över hör jag av mig.
- Kära OttoPippialias. Jag lovar att bättra mig och ta itu med alla dina ideér till skapande snarast. Alltså när du och jag är tillbaka.

Apropå absolut ingenting alls så stod den här bland våra saker i hyreshusets källare strax innan jul:
Under sig hade den en lapp fastsatt med texten:
"Till mina små extra mammor som tagit så väl hand om mig när jag varit sjuk!"
På lappen stod även OttoPippis riktiga namn och ett hjärta. Baa!!? Här hemma har vi verkligen ingen aning vem som skänkt oss den lilla julgrisen! Inte heller har vi något minne av att knoddarna skulle ha tagit hand om någon sjuk presumtiv givare (eller gris heller för den delen). Så, om du - hemlige välgörare - läser detta så tusen TACK!! Grisen bor under granen brevid en skidåkande tomte, är uppskattad och mår bra.

10 kommentarer:

Susanna sa...

VAD SPÄNNANDE med ett julgrismysterium!

Ser fram emot mer ottopippisömnad framöver! Hoppas du kan inbringa lite inspiration då jag själv har tappat helt lusten att sy just nu. (Men jag sitter med stickor, virknålar och garn istället. En välbehövd sömnadspaus förmodligen.) Ha det gott i Malmö!! :)

fnurr sa...

det kanske var en liten tomte?
ha det skoj i malmö!

Lallis/Helene sa...

Åh så spännande med ett julgrismysterium! Verkar ju väldigt mystiskt...
Ha det så trevligt i malmö!

Kaoz sa...

åh, det er så gøy med mysterier!! Spennende om du finner ut hvem det er:)søt var den ivertfall. Kos deg så masse i Malmø :) :) :) :)

Solveig Lövendahl sa...

Hahaha, vad roligt med grisen! Och jag känner så väl igen mig i allt det andra, vet inte när jag skrev ett inlägg om något jag hade sytt senast. Men känn ingen press, vi finns kvar här när du har tid och lust och dessutom tycker jag det är jätteroligt att läsa dina andra inlägg också, om mystiska grisar och små ögon...
Ha det jättebra i Malmö!

Lilla K sa...

Ser fram emot att se vad du kommer skapa framöver! Ska bli spännande!

Heilt spesiell sa...

Kjenner meg veldig igjen-noen ganger rekker man ikke alt hva man vil ha tid til:) Gleder meg til flere søminnlegg fra deg!

Zion sa...

Hej hej. Jag fick tips från Tisa om att du kanske har turkost kanin tyg över som du vill byta eller sälja? Mvh Zanna

Hello sa...

Hallå där! Vilket roligt litet mysterium!!

Jag vet att du har fått flera förut, men du har i alla fall en utmärkelse på min blogg!

linnzan sa...

Jag har en "award" till dig på min blogg!