torsdag 12 juni 2008

Trött, omatchad och blommig modell

Känner mig så ertappad!! Många gånger när knoddarna skall modella går det bara om de står framför tv:n och tittar på Bollibompa :-) :-) De flesta av mina modellbilder är därför tagna i detta lilla hörn av vårt hem :-). Det är inte heller alltid helt övertydligt vad jag vill visa med dessa bilder.... Denna gång föreställer mest bilderna trötta barn i omatchande kläder (varav en med lurig blick också bygger duplo).

Vill därför meddela att det är de gröna byxorna jag har velat åt!! De kunde ha varit 1 cm kortare, de kunde ha sammanförts med någon annan överdel.... men hur som satt de bra på :-) :-)


Modellen hör till detta inlägg!

9 kommentarer:

[ LiEmEl ] sa...

vilka otroligt fina byxor, jag har så svårt o göra byxor så dom sitter sådär lagom så byxorna här blir oftast lite längre o sen blir det nån form av resår nertill så det blir lite baggybyxa....
men underbart tyg, svårt o hitta såna underbara tyger. passade perfektt till ett par såna här byxor =)
nehe måste rusa in i linneas rum nu, småttingarna hittar på bus dom blev helt tysta, haha.

Retro Elephant sa...

Superfina brallor!

LumLum sa...

Härliga brallor! Och påslakan med igelkottar på, det har vi också. *fniss*

á Yeliqa sa...

Kul att de passade så bra, även om de blev lite långa :) Du ska nog se att innan hösten kommer så är de alldelens lagom :)

med nål och tråd sa...

så tjusiga! Och man kan ju inte matcha jämt.

Anonym sa...

Du, dom där barna som är med på bilden, är dom till salu??
För i så fall vill jag gärna köpa, dom är så söta!! =)
/June på www.junebacken.se

jejja_79 sa...

supersöta byxor, smart med att göra provningarna när det är tv dax. Här hemma brukar de ske i bara farten helst springandes och lite tårar =). Men mamma vill ju bara väl =)

Susanna sa...

De blev ju jättebra och säkerligen kommer de växa i längden snart om du inte kortar dem innan dess. Jag gillar tyget jättemycket och ser fram emot att få ett par egna ottopippi-trulsbyxor i det! Så spännande!!! :)

OttoPippi sa...

Tack alla!

June: Ibland ÄR dom verkligen till salu!! För en billig penning dessutom :-) :-) (Men oftast är dom mina skatter :-) :-))