måndag 9 juni 2008

Lilla V i sin tröja!


Fick ett par bilder från mitt första utomsocknesalsters nya hem!! Det är lilla V som ovan både upptäcker och har på sig sin brun-rosa uggletröja! Tack för de fina bilderna!!

Det är ju faktiskt tur att tröjan var för stor - för i den här värmen lär lilla V ändå inte kunna ha den :-) Den kommer att passa alldeles utmärkt i höst istället! Så fort jag får hem lite fler ugglor skall jag sätta igång och sy ett ugglelinne till lilla V´s mamma (som bara äääälskar ugglorna :-)). Så kan de sedan matcha varann :-)

8 kommentarer:

peppelorum sa...

Stiligt barn=)
Och stilig tröja!

á Yeliqa sa...

Åh vilken liten sötis!!! Tröjan ser jättefin ut, och som sagt så är det ju bra att ha något att växa i. Kommer att bli jättebra tröja att ha till hösten :)

Susanna sa...

Ahh så sött! Det är ju så fint med det rosa till ugglorna!! Bättre för stort än för litet.
Tyget fanns kvar och liger nu förpackat på byrån i hallen. Om jag hinner ska jag posta det ikväll annars kommer det i lådan imorgon.

s n o r k sa...

Visst är det roligt att få foton på små knoddar iklädda alster som MAN SJÄLV FAKTISKT har sytt!!!!!!!
Jag har ju inga egna små att klä på och ha som modeller, avundas dig!
Kram Linn

jejja_79 sa...

superfin blev ju tröjan på, vilket kanske var tur för självförtroendet eftersom det var ditt första utomsocknes projekt =)
Solen kom tillbaka idag, inget regn här inte, lite synd för syendets skull, men tur för solbrännan. Ska bli kul med linnet till lille "v:s" mamma, kommer nog sitta som en smäck... =)

Elisabeth sa...

Åh! vilken underbar tröja. Väldigt snyggt med rosa stickningar!

OttoPippi sa...

Tack alla!!!! Visst är V bedårande!!! Hoppas han sliter tröjan med hälsan i höst!

Jes sa...

Så fin den blev på, modellen är ju bara för supersöt :)