måndag 9 juni 2008

Kreativ Blogger!!!!!!!


Ja jösses!!! Jag trodde faktiskt inte mina ögon igår kväll när jag skulle kolla in GOBLIgoblis senaste inlägg!! Hon hade gett MIG "Kreativ-Blogger-utmärkelsen"!!! Jag kunde faktiskt inte läsa klart inlägget ens, för när jag såg mitt namn gick jag bara ut i vardagsrummet alldeles tårögd! Sambon undrade vad sjutton som hade hänt :-) :-) :-)

GOBLIgoblis motivering löd:
"Den första blir OttoPippi. Hennes sätt att skriva är bara FÖR underbart!!! :-D Så målande, så fantasifullt och med en helt underbar humor skriver hon om allt som händer i hennes sykrypin. Och utanför också för den delen. ;-)Hon visar inte bara det som alltid blev lyckat utan också sånt som andra kan lära sig utav och det gillar nog många!För att vara en som bara bloggat några få månader så har hon hunnit med att sy otroligt mycket fint, färgat tyger och underhållit sina läsare.Din blogg läser jag med stor glädje!! :-D"

GOBLIgobli: Jag blev så OTROLIGT glad och rörd över denna utmärkelse!!! Att få den av dig som verkligen är en av mina stora inspiratörer!!! Tusen tack!!!!! Var tvungen att vänta ett helt dygn med detta inlägg för att samla mig... BAMSEKRAM!!

Måste tyvärr meddela att jag får återkomma om till vilka två jag ger bort utmärkelsen.... Måste bara få tänka på saken ett liiitet tag till...

4 kommentarer:

GOBLIgobli sa...

Hihi, du är bara för go'!! :-D

Jag tror inte det finns några "regler" kring det, man ger den till den vars blogg man inspireras av och gillar.
Jag tog god tid på mig trots allt, var inte helt lätt att skriva ändå.
Men du ska absolut inte känna någon press över att ge den vidare, det gör man när det faller sig naturligt. ;-)
Kram

OttoPippi sa...

:-) :-)
Okej! Då vet jag!!!
Jag skall ge utmärkelsen vidare, så småningom.......

jejja_79 sa...

va vad det jag sa, skönt att du fick det bekräftat svart på vitt ;)
du är nog den mest aktiva bloggaren i etern. Det är så roligt att titta in på din blogg för det är ju nya inlägg och alster var dag. tack för en trevlig läsning. keep on going, det uppskattas verkligen =)

OttoPippi sa...

Jejja: Tusen, tusen tack snälla du!!! Detsamma!!!