onsdag 28 maj 2008

GRATTIS!!!

I dag fyller knoddarna 2 år!!!! Hurra, hurra, hurra, hurra!!! Det blev givetvis välling på sängen med levande ljus och en liten morgonpresent. Under eftermiddagen har vi haft kalas med lite släkt, vänner presenter och tårta. Grattis tjejer!!!!!

Kan inte låta bli att också lägga ut ett par bilder från i går på glada modellande grunge-knoddar i Torid, Tora och Björne!

16 kommentarer:

LumLum sa...

Vilka sötnosar. Grattis på tvåårsdagen!

LinSar sa...

Hoppas de haft en trevlig födelsedag.Grattis Grattis!!

[ LiEmEl ] sa...

oooh grattis grattis grattis till dina sötnosar. shit ja du tiden den går fort! mina har snart hunnit bli 1 år redan me.
vilka fina modeller du har =) med mycket fina kläder men det vet du ju att jag tycker sen innan =)

Cecilia sa...

De är så fina dina fräsiga tjejer :) Lyxigt med dubbla tårtor också, men det är väl förstås ett måste! Grattis till båda, kram!

Katrin sa...

Tack för ett trevligt kalas och goda tårtor. Som mormor måste jag förstås äta en bit av alla barnbarns tårtor. Smask :o). Härliga grunge-bilder. Grunge är häftigt tycker jag.

jejja_79 sa...

grattis småknoddarna, (inte så svårt att gissa vema av dem som tycker om "massor") Superfina kläder och härliga jackor. hemmasydda? Letar nämligen ett mönster till en bra jacka eller ziptröja, några förslag?

Susanna sa...

Grattis grattis!Tårtorna såg smaskiga ut och knoddarna var verkligen jättefina och coola modeller!

á Yeliqa sa...

Oj så söta 2-åringar :) Stort GRATTIS i efterskott!!!

Maria sa...

Oj, oj, oj vilka söta små knoddar!!
GRATTIS!!

Gulligan sa...

Stort grattis till dina söta knoddar!!!

gullhjärta sa...

Vilka snyggingar i fina kläder! Vi har en nybliven två-åring här hemma, han fyllde i söndags. Fattar inte att tiden går så snabbt. Grattis till brudarna!

Anonym sa...

Vilka häftiga ungar du har! De är så störtsköna! Jag ser fram emot att få se dem som tonåringar, för du bloggar väl då också?? =D
Stort grattis till de coolaste tvillingar jag vet!
/June på www.junebacken.se

OttoPippi sa...

Hej ni snälla, snälla!! Jag har varit bortrest hela dagen i går men blir sååå glad nu i morse av att komma hem till era urgulliga inlägg!! Tack alla!!!

Jejja: Tyvärr har jag inte sytt jackorna själv... De är köpta av knoddarnas mormor. Men jag tänkte sy jackor åt dem i höst. har ett par jackmönster, men de är väldigt 70-tal. Lite Mah Jong-jacke modell om du vet vad jag menar. Skulle du vara intresserad??? I så fall jag kan rita av och skicka till dig.

June: Självklart skall jag fortfarande blogga när knoddarna mer är fjortisar än knoddar :-) :-) Ser faktiskt också väldigt mycket fram emot att se dem då :-) :-)

Katrin sa...

Med tanke på hur dessa fantastiska knoddars mamma var när hon var fjortis (och hur mormor var) så ska det verkligen bli spännande att se vad som går i arv. Knoddarnas mamma var en fantastisk och bestäm och envis 2-åring. Hon också :o)

Jenny sa...

Grattis i efterskott från tvillingarna på Mallorca!! Hoppas ni hade en fin födelsedag. ÄLSKAR de poserande modellerna på bilden!! He he he....Mössan är jättetuff. Ha det gött! Jenny.

e.ko sa...

vikka coola tjejjer:)
GRATTIS ( lite i efterskott... )

å självklart är det inte riktigt skinn jag gör mina applikationer i ;)
solig helg //erika