tisdag 8 april 2008

Modell bråkblus

Mycket, mycket riktigt!!!! I morse när jag skulle prova skjortblusen gick den INTE över huvudet på knoddarna!!! Jag klippte därför helt sonika upp sprundet till 11 cm och kantbandade om endast det! Underligt nog så blev jag idag - efter denna lilla förändring - så himla nöjd med detta plagg!


Modellen hör till detta inlägg.

10 kommentarer:

Gulligan sa...

Jag skulle också vara nöjd! Den är helt underbar! Och vilken söt modell!!!

OttoPippi sa...

Visst är det konstigt. Ena dan är man jättesur på och missnöjd med ett plagg. Andra dan (efter några justeringar) helnöjd! Kanske ska sätta en knapp i sprundet bara. Hade ingen rundresår men det kanske det blir. Om jag får säga det själv så håller jag med om fotomodellen!!! Söt!!!

Kia sa...

vilken underbar blus. så snygg...o modellen var ju bedårande. Snygg blus+söt modell = Perfekt!

OttoPippi sa...

Guud vad snäll du är Kia!!

GoSi sa...

Åhh, vilken superfin skjortblus. Tyget var ju helt underbart läckert...vill också ha! Måste passa på att tacka för alla snälla kommentarer du gett mig, det värmer!

OttoPippi sa...

Varsågod Gosi!!! Och tackar själv!! Ja, det går verkligen att fynda härliga tyger på second hand! Känns jättebra att låta gamla gardiner mm få ett vidare liv!!! Det blir också unikt och originellt! Ofta talar de till en och man vet precis vad man vill omvandla dem till :)

rino sa...

supercool! älskar tyget och färgerna! Ja sprunden blir alltid djupare än man tänkt sig... Jag har testat med en liten resårbit uppe i sprundet för att undvika fladder. Du kan även prova större ringning på halsen

Jenny sa...

Hittade just till din blogg. Vilken härlig blus! Älskar tyget! Jag har oxå "twins", tjejer på 2 år. Visst är det kul att pyssla till barnen. Och MED barnen också för den delen. Ha det gött! Hälsningar från Mallorca!

OttoPippi sa...

Rino - tusen tack för tips!!! Tänkte rundresår och en liten knapp uppe vid sprundet för att motverka fladder! Annars är ju fladdret i sig ganska cool 70-talit i sig :) :)

Jenny - välkommen hit!! Vad kul med en annan tvillingmamma!!! Mina fyller 2 om 2 månader och är just för tillfället inne i en underbar fas!!! Skall flaxa runt på din blogg snarast - men just nu skall jag sova!!

GOBLIgobli sa...

Åå, det var det sötaste!! Både modellen och tyget. :-) Absolut att du ska vara nöjd med blusen!
Har själv halsringningar som ett av mina undvika-så-långt-det-går-objekt för man har ju inte kommit på sitt sätt ännu...
En jättehärlig blogg du har! *länkar*