måndag 24 maj 2010

Hello, hello! It´s good to be back....

...sjöng både Gary Glitter och gossarna i Sator när det begav sig. Jag nynnar samma sak. För nu äntligen är jag tillbaka från arbete utomsocknes, från pillig balklännings-sömnad. Tillbaka till ett nytt jobb, till vanlig OttoPippisömnad och inte minst till bloggvärlden igen. Härligt!! Bilder på balklänningen skall ni få, men först då balens drottning står färdigfixad inför den stora kvällen (jag har strängeligen beordrat att massvis med foton skall tas och skickas till mig).

Livet har ju varit lite stressigt på sistone. Under den senaste veckan eller så har inte mindre än tre paketavier singlat ner på vårt hallgolv från brevinkastet. Och det var först i dag jag hade ordentligt med tid och ro att gå till ATG-ombudet och hämta ut mina paket. Hade ingen aning om vad jag skulle vänta mig. För först och främst hade jag faktiskt glömt av att jag hade vunnit en vinst i Strumpetossas tävling. Det var därför en något förvånad OttoPippi som hittade dessa i det första paketet:


Helt UNDERBARA kjolar till knoddarna!!! Tack snälla du, Strumpetossa!!! Jag vet att knoddarna kommer att älska dem!! Passande nog fyller de fyra år på fredag och jag tänker ge dem kjolarna i födelsedagspresent. Skickar dig livebilder om ett tag alltså :-)

Nästa paket innehöll detta tyg!! Ett helt påslakan!!!!!

Det var supergulliga Makrill som så himla generöst hade gett mig det som tack för ett armband hon fått. Tack snälla, snälla du!!! Tyget är apcoolt och jag ser framför mig en sommarklänning eller kjol i detta.

Det sista paketet innehöll mina oreanga fordon. Bara så ni vet, OttoPippi-beställare :-). Tänkte faktiskt också sy mig själv en tajt topp i detta :-)


I veckan skall jag ta mig tid att kika in på de över 1000 inläggen jag missat från er andra sybloggare under min frånvaro. Vi "ses" snart alltså!!

19 kommentarer:

Strumpetossa sa...

Kul att du gillade kjolarna och hoppas att knoddarna också blir glada för sina presenter! Ser fram emot att få se lite livebilder, både på kjolarna och balklänning! ;)

Härliga tyger! Det blommiga har faktiskt jag också. ;)

Ha det superbra och hoppas det blir en mysig födelsedag för er alla! Kram kram!

Astrid Hemsydd sa...

Godt er det å ha deg tilbake også! Masse fint du har fått i posten også. Gleder meg til å se hva du tryller frem når du er i gang igjen!

Benglan sa...

Kul att du är tillbaka i bloggsfären :)

Strömming sa...

vinkevink! kul att ha dig tillbaka!

missa inte att rösta på din favorit av iris visa hos mig!

lilla hjärtat sa...

Välkommen tillbaka...låter som du har massor av energi efter allt du hunnit med. Ser fram emot dina inlägg, är så nyfiken på balklänningen. Å, va glada de ska bli för sina nya kjolar som ingen annan har.

Åsa Tidqvist sa...

Roligt att se dig igen ;)

SiriR sa...

Yeah, you're back!! Velkommen hjem igjen. Må være deilig det etter lang jobbetid ute.

Og så herlig å få tre så fine pakker i posten:)

KATTCHING sa...

trevligt att du är tillbaka! :)

Le Petit sa...

Roligt att du är tillbaka! Vilka fina kjolar du vunnit! ska bli kul att se balklänningen sedan.

Vibeke sa...

Så gøy at du er tilbake! Gleder meg til å følge :)

Jonglören sa...

Välkommen hem från jobbet...eller hur man nu säger till någon som har ett så krävande jobb. Himla läckert påslakan. Är nästan lite avundsjuk. Jag har nyligen blivit helt påslakans-sjuk och köper påslaken hejvilt.

Hello sa...

Välkommen hem! Välkommen tillbaka! Grattis till nya jobbet! Grattis till fina paket! Och välkommen in till oss andra igen :)

Men största grattiset så här i förväg till fyraåringarna!

Åh, vad jag längtar efter att få sy en balklänning igen. Det är ju såååå kul! Ska bli kul att få se din - du gör rätt i att vänta tills hon är färdigfixad och klar. Men nyfikna är vi!

Majtjho sa...

Kul att du är tillbaka. Ser fram emot fina bilder och inlägg från dig. Vilka fina kjolar du vann, grattis.

JuMel sa...

Kul att du är tillbaka! Vilken fin vinst och fint påslakarn, har faktiskt just det fast i blått:) Är typ det ena tyg jag lyckats fynda på Röda Korset någonsin! Längar efter att få se balklänningen och för del delen även den tigtha fordons toppen!

Anna Rydne sa...

Vad härligt när det dimper ner paket och beställningar i brevlådan!

Ingrid sa...

Hej hallå!!! Så härligt att du är tillbaka igen, du har varit saknad. Och påslakanet är INTE för mycket (jag har ju dessutom norpat en bit av det till en retroskjorta...) Du har förmodligen bättre användning av det än jag!!

Ser fram emot dina inlägg!
KRAM!

kaoz sa...

Velkommen hjem igjen!!=)

MinaMirakel sa...

visst är det kul med paket att hämta ut!/Åsa

KlaramedK sa...

Kul att du är tillbaka och att du har ett nytt jobb, redaktör låter skitskoj!!

Grattis grattis och grattis till de stora 4 åringarna oxå!!