måndag 5 april 2010

Utan modem.....


...i flera dagar försmäktade jag i detta hem. Ingen mail, inga bloggar att följa, inga inlägg att göra. Delvis därför har det varit helt OttoPippi-tyst både här hemma och ute hos er ett tag nu. Men jag har också varit fruktansvärt trött sedan vi äntligen fick ett nytt modem. Och veckan som kommer nu efter påsk har jag också massor av annat att göra så jag kommer att ligga lite webb-lågt ett tag till. Bara så ni vet, men jag skall försöka ta ett varv och kolla in allas inlägg typ ikväll.

Något som verkligen piggade upp när jag efter flera dagar kunde läsa min mail var att jag kommit på andra plats i Strumpetossas tävling! Så himla kul. Jag har nog inte vunnit något sen Skaparstigens tax! Det skall bli urspännande med ett överraskningspris!

Jag har fått flera förfrågningar på om jag kan sy upp saccosäckar på beställning. Och visst kan jag det! Jag har bara inte uppdaterat OttoPippismodeller på jättelänge nu... Måste göras! Den ligger tyvärr helt hopplöst efter vad gäller mitt utbud. Det finns massa modeller som ännu inte är utlagda där. Kanske något jag också borde pyssla med i veckan....

Hoppas ni alla har haft en bra påsk. Vi "ses" om ett tag!

4 kommentarer:

Helena sa...

Grattis till överraskningspriset i Strumpetossas tävling. Spännande att se vad det blir. Jag vann helt otroligt förstapriset...har aldrig vunnit någon tävling/giveaway förr så det är superkul:) Jobbigt det låter att vara weblös så att säga...men men man kan ju inte sitta vid datorn och häcka hela tiden ändå...måste ju leva lite oxå....och sy förstås;)

Lime by me - Lime design sa...

Förstår precis! Man blir ju helt knäpp utan dator fast man tycker att man knappt använder den...=)

Grattis till vinsten!

Strömming sa...

Haha känner igen det där med datorn. Vi har avgiftat oss hos svärmor men på ett ställe i hennes hus kan man ibland koppla upp sig på grannens trådlösa... det har vi gjort men bara en kort stund varje dag. Efter ett tag upptäcker man att det är ganska skönt att vara datorfri också!

LillaBarn sa...

Håller lite med Strömming, ibland måste man avgifta sig lite från den där datorn. Men tyvärr händer det ju oftast när man har hundra järn i elden och som minst anar det. Jag använder makens dator när jag kan, men det blir ju inte lika ofta. Desto mer tid för annat I guess... Som att städa, hehehe...