måndag 22 mars 2010

Sticker emellan....


... med några beställda mössor... är vad jag gör idag. Och bjuder på tuffsingar och gladingar... dom vilda.... fyllda av stolthet och vilja....

16 kommentarer:

Benglan sa...

Man blir verkligen glad när man ser bilder på dina "knoddar"! :)

Johanna sa...

Snygga mössor, och BEDÅRANDE tjejer:)

Palven sa...

Sicka sötnosar!
De påminner om min lilla skrutta som just nu är en "teater-apa" med alla miner som tränas in framför spegeln och sedan testas på omgivningen :o)

SiriR sa...

Åh, de jentene dine er bare så kule:) Herlige bilder!

Simsalabim sa...

Älskar fordonstyget! Molntyget i orangeär också snyggt. Coola tjejer!

lisa sa...

Hej

Har kollat in här några gånger, så fina saker du syr. Har böörjat sy lite själv men är inte så duktig ennu. Kul att få insperation ifrån din sida så fina färger och plagg.

Lisa

Cecilia sa...

Åh här hittade jag av en slump några tjejer som jag känner i gen.
Hoppas allt är bra med Er hela familjen.
*Kram* Cecilia

Strömming sa...

Snygga mössor :)

Man kan ju inte bli annat än glad av att se bilder på knoddarna! De ser så stora ut!

Åsa sa...

Så goa tjejer du har! Vi har nog i samma ålder va, på våra tjejer? min fyller 4 i sommar och henne har vi fått för att inte slappna av för mkt, säger min mamma - jag blir helt matt när jag tänker på att du har TVÅ!! Matt och imponerad! ;)

också var det sömnaden - snygga mössor och vinga-klänningarna är fantastiska!

Doris_Assar sa...

Hahaa, gullungar!!! Fin klänning nedan också, volangen blev toppen! :-D

Anonym sa...

De där två är bara för coola! /j

LillaBarn sa...

Vilka söta tjejer... Och klänningarna i inläggen nedan är bara för fina.
Skruven på luvan får man till genom att klippa tyget som om man skulle klippa en spiral. Kommer du ihåg de katterna man klippte ut papper i lågstadiet, med svansar av papper som hängde ner som en spiral? Jag är så usel på att förklara att det finns inga gränser. Hoppas du förstår vad jag menar, annars får jag skicka ett foto på hur jag menar!!

Johanna sa...

Hejsan,
Svar på frågan hos mig: För det mesta blir jag kontaktad efter det att jag lagt ut mönster på bloggen. Men ibland, mer på senare tid har jag ritat efter önskemål om tema. Det har hänt att jag skickar direkt till någon om jag tror att det är något de är ute efter. Eftersom man måste trycka upp oftast minst 300m per färg så är det inte så många som trycker upp. Man måste ligga ute med rätt mycket pengar och ha tid att dividera med tryckerierna sen packa och skicka. Det drar alltid ut på tiden hos tryckerierna och blir aldrig som man tänkt sig... man kan räkna med tre månader senare än beräknat första gången man trycker upp, verkar det som. Oj vilken uppsats:) Men jag hoppas jag svarat på det du undrade över, annars kan du maila mig också.
Ha det gott:)

1 OF A KIND sa...

skønne billede af dine to piger:-) Love it!!
Kig endelig forbi min blog og deltag i min give away:-)

1 OF A KIND sa...

skønne billede af dine to piger:-) Love it!!
Kig endelig forbi min blog og deltag i min give away:-)

Hello sa...

En rosa och en Emil var det ja! :) Vi är fantastiskt nöjda med vår förskola. Efter ett rejält klavertramp efter vår flytt är vi nöjda bara Loppan är nöjd med att gå dit... Det jag ändå har "klagat" på att just bristen på genustänk (Ex: en fröken: Hej Loppan, idag har det börjat fyra nya kompisar! Nästa fröken: Hej Loppan, idag har det börjat två nya tjejkompisar! Suck - då har man redan för treåringar halverat kompisuderlaget bara för att de ser olika ut mellan benen!). I alla fall så förstod de alls ingenting när jag sa till, utan de är så medvetna så! Det är ju inte så att flickorna måste vara prinsessor och pojkarna prinsar, utan det får vara tvärtom också. Och pojkarna får faktiskt också nagellack när det är framme. Dubbelsuck.

Men som sagt, vår ambitionsnivå har sjunkit till att vi är nöjda om hon vill gå dit. Och så är de ute hela tiden... :)