torsdag 5 november 2009

Höstsaker

Mössa, mössa och mössa. Vantar, vantar och vantar. Elefant, elefant och elefant. Har skickats iväg till sina nya ägare.... Pssst, räknade ut att jag nu sytt 21 par vantar :-) :-)

OttoPippityger är numera lite uppdaterad. Bland annat finns ett set för fleecetyger sen så har det inkommit lite trikåer och velourer och stretchfrotté!

Jag antar att jag är sist i hela bloggosfären med att skaffa molntygerna från Jnydesign. Det beror på att jag har varit seg med betalningen... *skäms lite*. Fast nu ångrar jag att jag inte också köpte de röda molnen.... Kanske måste snart innan de tar slut.... Nåväl! Nedan också dessa två underbara fleecetyger från Sydrömmar som det dessutom var rabatt på! Så underbart kul med mönstrad fleece! Det blir coola foder i vinterkläderna :-). Den prickiga fleecen var jag faktiskt sist med att knycka några meter av, tur!


Dessa Mjuka Tyger-velourer nedan har jag väntat på lääääänge.... Jäkla posten rent ut! Allt verkade frid och fröjd med leveransen, även om den var något fördröjd. Sedan fick jag hem en avi att velourpaketet kunde hämtas på mitt ATG-ombud. Men se där fanns ingen paket. Det hade "fastnat i Stockholm" och ingen kunde tydligen göra någonting åt det hela på en månad! Både Anna på Mjuka Tyger och jag fick lämna massa uppgifter till posten... Sedan fick jag en påminnelseavi (!) om att jag inte hade hämtat ut mitt paket som inte kunde hämtas ut eftersom det var nånstans i Stockholm ju! Fast jag försökte. Naiva jag.... Men så kom de då idag! Godis! Det randiga senapsgul/oreange är en stretchfrotté! Det är inte första gången detta år som posten strular. Mitt förra Mjuka Tygerspaket hade solsemester i Spanien innan det anlände. Ett annat brev fullt med tyger från en tygbetalare är spårlöst borta sedan i våras. Dessutom blev en beställning en vecka försenat till en av mina kunder. Gud vet vart det hade varit... Varför kan man inte lita på posten???

12 kommentarer:

Mina sa...

Ja, och så får man inte glömma min pif som jag skickade... Näh...Just det ja! Det var ju m i t t fel det ja... *rodnar*

Mysiga tyger! Gillar stretchfrotté! :-)

LumLum sa...

Strulpost! Fast jag har *peppar peppar* aldrig råkat ut för några problem med posten.

Hello sa...

Jag har också klarat mig hittills. Det är så trist när det strular så där. Vem vet, jag har just nu ett paket på väg från Mjuka tyger.

Fangoria sa...

Haha nä du är inte sist med molntygerna, jag har inte ett moln så långt ögat kan nå, förutom på himlen då...Har nämligen haft köpstopp på nya tyger i evigheter....!
Ja, undrar var alla paket som försvinner tar vägen nånstans? Har hänt mig några gånger också, tyg kommit bort och paket jag skickat inte kommit fram...Jättetråkigt!!

MinaMirakel sa...

Åh vad kul det är när man väntat länge på något och det äntligen kommer!/Åsa

Åsa sa...

hmm, här är en till som inte är så snabb på att köpa det men eg vill ha...köpstopp är köpstopp =P
trist med posten men vilka fina tyger du fick till slut! vill ha massor av veleuöööööör!!!

Doris_Assar sa...

Vilket strul!!
Fina mössor och vantar, och tygerna sen!! Mmmm!!

SiriR sa...

Wow, skal si du blir god på luer og votter! Så fine.

Og så masse fine stoffer:)

Strömming sa...

Storproduktion! Snyggt!

Ja inte sjutton kan man lita på posten heller, det är trisst. Skönt att några tyger kom fram iallafall fastän ALLA borde göra det.

Kia sa...

härliga tyger....men jobbigt med strulet juh! Inga moln här ännu, men är sjukt sugen...jaja, det återstår att se om jag oxå beställer lite moln de är ju så otroligt fina.

Retro Elephant sa...

Vilka kanonfina tyger du köpt!

//Lina

Hawk and Weasel sa...

Men otroligt fina är de i alla fall! Värt att vänta på.

Jag har också sparat molnen ända tills nu - beställde dem för länge sedan men till min pappas adress eftersom jag inte bor i Sverige. Nu i jul ska jag äntligen få känna på dem!