onsdag 5 augusti 2009

Ursäkt, förtydligande och mamelucker....

Först och främst måste jag få förklara mitt förra inlägg där jag nämnde cancer. Vissa av er har undrat. Jag har uttryckt mig mycket plumpt. Och jag ber om ursäkt för detta. Såhär ligger det till. Jag har varit orolig för en hudförändring ett tag nu, men fick reda på igår att den är ofarlig. Värre än så var det inte. Jag vill ändå tacka er alla för att ni bryr er så och jag hoppas att ingen tar sig illa vid sig.

Lägger också ut ytterligare en sommarbeställning. Dessa färgglada mamelucker skickades för flera veckor sedan till samma beställare som skall ha namngivningskläderna. Mameluckerna kommer främst att användas under en 4-årings klänningar, men de kan ju också användas som shorts. Rullfåll i kanten som faktiskt var helt nytt för mig!!! Oj, vad länge jag har tänkt att prova på rullfåll, typ 1 1/2 år! Gillade det och skall garanterat använda mig av det igen.

I morgon bär det av till Varberg med min ömma moder. Vi skall till länsmuseet och se Agneta Spångbergs utställning "The Cocktail Dress Collection". Hon gör skalenliga klänningar.... i keramik!!!

9 kommentarer:

stora lilla j sa...

åh vad skönt att det inte var något!!! hade också en sån som oroade mig i typ 1½ år, så himla skönt att gå o kolla... :)

Doris_Assar sa...

Vad skönt att höra! :-) Schysta mamelucker!

anna sa...

Snygga! Skönt att höra att det inte var något!

Strömming sa...

Oro kan vara nog så jobbigt så det var väl skönt att höra att det inte var något! Bättre att kolla än att oroa sig!

Schyssta mamelucker och det ser fint ut med rullfållen! Har heller aldrig provat det fast jag tänkt att jag ska, ytterligare en sak att prova... kanske nästa år!

Kaoz sa...

Godt å høre!!
Søte mammelukker =D

Anna, Tvillingtand sa...

Vilken dramatik på bloggen ;) Alla verkar nästan ha någon fläck de oroar sig för, även jag. Ska tom ta bort den snart så slipper jag den. Finfina mamelucker! Min sambo brukar fråga mig när jag ska sy papelucker.

MinaMirakel sa...

Regnbågens alla färger(nästan), gillar marmeluckerna./Åsa

Hanna sa...

De används varje dag kan jag intyga! Kan också rapportera att namngivingskläderna gjorde succé och många undrade var vi köpt dem :-D

á Yeliqa sa...

Skönt att höra att det inte var något värre. Alltid bra att kolla upp saker man ororar sig för så att man sen kan släppa det:)

Fräcka mamelucker!!!