måndag 3 augusti 2009

Liket lever...

...hette en gammal punkgrupp en gång i tiden... Från min hemstad Göteborg... Freddie Wadling var med... Jag tror att deras mest kända låt hette "Levande Begravd".... Men man kan också säga så om min blogg. Att liket lever alltså. Tydligen. Äntligen något nytt!!! Det är faktiskt inte så att jag inte alls har sytt. Jag har sytt. Men väldigt, väldigt lite. Och bara beställningar... Men jag har verkligen inte lagt ut något på bloggen. Och inte varit aktiv på er andras bloggar heller. Jag har haft en välförtjänt sömnads-semester, under min semester...

Men tada!! Så lägger jag nu ut mina senaste alster! Det är en beställning från en av mina numera stamkunder! Hon bor i Stockholm. Hon skall ha namngivningsfest för sin minsta på lördag. Och ville matcha alla hennes tre barn under denna med OttoPippi-kläder. Jättekul!! Beställningen löd: två klänningar, Baby Grace och Vinga, till döttrarna och en t-shirt till pojken (det blev en Slim T). Rött och blått. Mer åt marin och vinrött än klartblått och tomatröd. Gärna lite spets och så på den stora klänningen och lite enklare på den lilla. Gärna lite blommigt. En applikation på tröjan från klänningarnas tyger. Så här blev resultatet:
Oj, vad jag hoppas på nöjda föräldrar och barn.... Kanske lite mer vitt än vad man hade väntat. Men det var vad jag hade hemma. Knoddpappan utbrast: "Samma färger som på amerikanska flaggan!". Suck.... Hoppas ingen annan tänker på det.... Och hoppas namngivningsfesten blir just så lyckad som en namngivningsfest ska bli!!!Nu ni, nu är jag tillbaka!! See you soon in cyberspace!!

30 kommentarer:

Madelene sa...

Riiiiktigt tjusigt!

Sandra sa...

Väldigt vackra kläder! Man kan väl inte bli annat än supernöjd med dem.

rino sa...

Välkommen tillbaka:-)

Ang klänningarna så har jag nära till flaggor i mitt huvud och det ringer inga usaklockor här. Tycker jag iaf. Du har verkligen hållit dig inom ramarna du fick och gjort OP av det. Kunde inte ha blivit bättre:-)

Bobo/Rumba de kransen sa...

Jag är inte mycket för syskonmatchning, men det här var verkligen på rätt sätt. Jag gillar den första klänningen allra mest.

GOBLIgobli sa...

Way to go syvännen i cyber! :-) Jag gillar plagg med flera olika tyger och mönster, du har verkligen gett syskaparglädje ett namn.

Heilt spesiell sa...

Så nydelig og kult som bare du kan!Du har vært savnet.:)

LinSar sa...

Va kul att du är tillbaka.Har saknat dina inlägg men semester ska man såklart ha.Även fast det regnar.
Hoppas ni haft det bra.
Underbara kläder:)

Kaoz sa...

Nydelige og kule klær!!
Du har vært savnet, godt å ha deg tilbake =D

Retro Elephant sa...

Härliga kläder,kul att ha dig tillbaka!

//Lina

Katrin sa...

Jättefina kläder och fin matchning utan att vara lika. Dessa barn kommer att bli så fina.

Anna-Snoddas sa...

Kul att "se" dig igen! Hoppas att ni haft en underbar semester! Jättefina kläder - älskar dina Vinga klänningar! :)

JuMel sa...

Vilka underbara kläder! Beställaren kan knappast bli annat än nöjd!

LumLum sa...

Välkommen tillbaka! Har inte heller varit aktiv under sommaren, bloggen är hopplöst ouppdaterad. Ska försöka komma igång i de vanliga hjulspåren igen snart tänkte jag.

Kläderna är underbara.

Strumpetossa sa...

De är verkligen helt underbara! Klart de kommer bli nöjda och se helt fantastiska ut på festen. ;)

Strömming sa...

Kul att se dig tillbaka här! En skön semester hoppas jag att du har haft! :D

En alldeles perfekt syskonmatchning tycker jag, härliga modeller och tyger och färger och inte heller jag tänker på den amerikanska flaggan! De kommer vara så söta på festen!

Kram på dig och ser framemot fler OttoPippiinlägg när hösten nu snart är på väg...

stora lilla j sa...

Jättesnygga, jag bara älskar din vinga... Välkommen tillbaka!!! :)

Lallis/Helene sa...

Kul att se inlägg hos dig igen! Hoppas ni haft en härlig semester!
Jättehärliga kläder, precis lagom syskonmatchat :) Syskonen kommer vara superfina på festen!

Hello sa...

Välkommen tillbaka! Hoppas semestern har varit skön! Jag fick också sömnadssemester, fast oplanerad sådan... (*viskar* det betyder att röjningen av garage och förråd tog ungefär tre gånger så lång tid mot vad man hade hoppats på...)

Vilken underbart härlig syskonkombo! Jag tänkte inte heller USA-flagga och det verkar jag ju inte vara ensam om, så det är nog lugnt på den fronten!

Kul att ha dig tillbaka igen!

á Yeliqa sa...

Välkommen tillbaka!

Vilken härlig syskonmatchning du har gjort. Tänkte inte en sekund åt den amrekanska flaggan när jag såg kläderna.

MinaMirakel sa...

Roligt att se något nytt och frächt, saknat inläggen på din blogg./Åsa

anna sa...

Superfint!!

Solveig Lövendahl sa...

Härligt att du är tillbaka, har saknat dig! Roligt att få en sån beställning! Kläderna blev jättefina och jag tänker inte heller på USA.

h/saltaste bönan sa...

Skönt med semester! Fin matchning utan att vara för matchad. Gillar verkligen spetsdetaljerna på Vinga.

Hanna sa...

Vi är riktigt nöjda och tror att kläderna kommer göra succé på lördag! De är ännu finare i verkligheten kan jag lova! Stora dottern snurrade runt i vardagsrummet i sin klänning och ville aldrig ta av den :-) Sonen kommer matcha med vita canvas 3/4-byxor så att det är vitt på klänningarna gör ingenting :-D Lilltjejen får vänta med att prova tills på lördag, man vill ju hålla klänningen ren så länge som möjligt :-D

Jag är en sån där syskonmatchar-nörd så det här är rena drömmen för mig *längtar till lördag*

åsa sa...

väldigt fina klänningar, är också väldigt inne på syskon-matchningar så this i like!

MalinJohanna sa...

Älskar den översta klänningen! Och vad roligt att du är tillbaka i cybersyvärlden.

Ibid sa...

Nehej, det var tydligen bara jag som gjorde USA-kopplingen. Jag får väl ta det på eget lynne då då. Man blir ju lite känslig för vissa färgkombos.

Barbamamatill4 sa...

Så fina! Älskar dom färgerna ihop! Fina saker allt! Gillar Macken overallen.... Skarpt!
Hälsn Mamma Johanna

MadebyMammaMia sa...

Du syr sååå fina kläder och är jätteduktig. Undrar hur du syr halsresårkanalen?Ska sy en singoalla tunika i sy og strik av Welinder.
Tunikan är i bomull och när jag ska sy halskanalen för att dra igenom en resår så räcker tyget inte liksom till. Det vrider sig när jag syr kanalen och och blir inte alls slätt och fint. vad gör jag för fel?

MadebyMammaMia sa...

Hej igen!
Kolla mitt senaste inlägg om halsreåren. Jag har NU fått till det utan att sy på något extra:) Funkar gör bra:) Ha det bra/M