fredag 12 december 2008

We made it!

Ja, det gjorde vi. Hela familjen var faktiskt med på luciaframträdandet i går!! Sjukknodden (även iförd tärnljus) var endast på dagis denna stund under dagen. Och friskknodden hade fått matchande strumpor i olika lila nyanser! Framträdandet var mycket mäktigt och stort! Här ses knoddarna emottaga publikums ovationer!

16 kommentarer:

Kaja sa...

Vad söta de är!!

Mallachinghttp://mallaching.blogspot.com sa...

Så otroligt söta! Jättefina tomteknoddar!

Nakiito sa...

Men dom är ju stjärnor.

Hur gick det på marknaden för din mamma förresten? Min marknad igår i Lund var lönlös. Många fina kommentarer, men inte många köp. Så jag tar med min förkylning, hosta och rinnande näsa i helgen och hoppas verkligen att det går bättre. Känns jobbigt att sitta där sjuk och inte få ngt sålt. Tar så mycket på de lilla krafterna man ha kvar.

Susanna sa...

å vilka söta timtenissor!

Anna-Snoddas sa...

Sötnosarna! Kul att ni kom iväg! Vi kom också iväg allihop i em! Så mysigt!

Naíma´s sa...

Vilka underbara tjejer du har.
Trevlig helg/kram Jennifer

Skaparstigen sa...

Så roligt att hon orkade med. Men minns ju själv vad tråkigt det vara tt missa sådana tillfällen när man var liten. och fina var dom!

Otroligt chich klänning du bloggade om igår också!

LumLum sa...

Så otroligt söta dom är!

jejja_79 sa...

oh vilka söta tomtenissor.... På vårat luciatåg här hemma ville den store vara spiderman och den lille ville bara stå jämte och dansa.... =) Men söta vart de... =)

Carolina sa...

Sötnosar!

Nina sa...

Jättefina vart dom :-)

Karin sa...

Hej på dig! Blir helt nostalgisk när jag ser dina fina tjejer. Kommer ihåg ett lussefirande när mina tvillingar var i ungefär den åldern. Det slutade med att alla barnen grät och fick tröstas i en enda stor jättekram som involverade ca 20 personer. Slutade lyckligt iallafall.
Nu är de snart 13 år och jag får absolut inte följa med till skolan för att titta på lussetåget.

Blir glad av alla dina fina kläder, härliga färger och söta kids. Du verkar ha en outsinlig källa av energi. Blir på gott humör helt enkelt.

Ha det gott.

/Karin

s n o r k sa...

Alltså....helt seriöst......TÄNK att du har tvåååååå såna sötisar! Åååååååååååååååååhhh jag vill också ha!!!!
Kram Linn

ada sa...

Raringar.....

vouffen sa...

Å, så söta! Vad kul att ni kunde vara med, vi får satsa till nästa Lucia och försöka vara friska då... såg din kommentar i min blogg... ja, det vore nåt att forska fram, ett magsjukevaccin...

Du har fått en nominering i min blogg :) !

Thea sa...

Men de är ju för söta! Vilken stolt mor du ska vara! Och vilken tur att sjuklingen fick vara med en liten stund i alla fall!