lördag 20 december 2008

Vågar man?

Vågar man göra som RIA och pusta ut nu??? Eller? I går kväll började sambon kräkas för att sedan ha en jobbig natt... Men idag, idag har INGEN spytt!! Inte en gång!! Det har tom smakats blåbärsdryck, lite rostbröd, ris och kokt fisk (det första, förutom Resorb, som ena knodden fått i sig sedan i onsdags så det var på tiden att hennes stackars lilla mage lugnade sig). Spänningen är dock olidlig! Skall det hålla? Skall jag få förbli frisk? Mycket nervigt med tanke hur lätt det är att smitta om lilla familjen. Man kan tydligen också som grädden på moset eller nåt smitta om sig själv i år. Inkubationstiden är 1 1/2 dygn! Rafflande!!

13 kommentarer:

LittelPoppins sa...

Jag håller tummarna för att det inte blir någon mer spya innan julen!!! Klänningen är jättesnygg så jag hoppas ni håller er friska så du får ha den på dig när du dansar runt granen. Vi flyger till Sverige i morgon så tjejerna kan inte sova pga spänning!!! Önskar er en riktigt God Jul!

Mian sa...

Åh jag vet precis hur det här. Hade just blåst faran över efter flera dagars sjuka när Liten vaknade förut och var förtvivlad ända till han kräktes över både honom och mig. Kan man klara sig utan att bli smittad då? Håller tummarna för både er och oss!!

LinSar sa...

Nu får vi allt hoppas att sjukan är över hos er.
God Jul på er!!

Y sa...

alla tummar hålles!!

Marie Frost sa...

Hoppas att det är över för er så att ni får fira julen som ni har tänkt er.

Kaja sa...

Håller tummarna... Med god handhygien och hyfsad motsåndskraft så KAN du ha klarat dig...

Ett Tu Tre sa...

Jag håller också tummarna för er! Hoppas du klarar dig, och tänk på att sambon och barnen är fortsatt smittsamma fast de inte är akut sjuka längre, hemma hos oss är det oftast där i tillfriskningsfasen som de rigida hygienåtgärderna fallerar ... med trista resultat som följd. (Magsjuka är det värsta jag vet, och min yngsta slutade kräkas igåreftermiddag men fortsatte med utsöndring i andra änden.)
Hoppet lever!

Solveig Lövendahl sa...

Jag håller alla tummar för er.
Den orange-svarta klännigen är ju jättefin!! Superfina fickor!
Hoppas ni får en riktigt god och frisk jul!!

Stora lilla j sa...

haha, mitt i allt är ju bilden bara för underbar! :) Tänk dig att trycka motsvarande bild idag... :o håller alla tummar att det nu är över för er!

á Yeliqa sa...

Jag hoppas verkligen att du klarar dig. Hos oss är det så att jag alltid blir sjuk sist. Det är precis som kroppen inte tillåter sig att bli sjuk så länge man måste vårda barnen.

vouffen sa...

Hoppas oxå att du ska klara dig! Och att ni alla mår bra innan jul så att ni får fira en FRIDFULL jul, för det är ju inte speciellt fridfullt med magsjuka... jag trodde jag klarat mig från när Agnes hade förra to-fredagen, men vem var det som blev sjuk i torsdags då om inte jag :(. Känner mig fortfarande matt... Håller tummarna, nej varenda finger, och tårna att du inte blir sjuk!

Skaparmani sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
linnzan sa...

Hoppas att det håller nu då, inge mera kräkas! Det vore ju inte kul om ni var sjuka allihopa på julafton