fredag 26 december 2008

Fådda Give-and-Get-grejer!!!

Hejsan alla kära ni!!!

Nu är man på andra sidan julen och har öppnat sitt Give and Get-paket och har också äntligen tid att blogga om det! Först och främst kan jag meddela att vi ändå åkte till knoddarnas morfar över jul. Efter konsultation med sjukvårdsrådgivningen (en timme in på julafton) som konstaterade att en sypa efter tre kräkfria dygn och en spya till ett dygn efter den förra betyder känsliga magslemhinnor och inte en ny vinterkräksjuka vågade vi ändå! Ingen mer spya efter det och en superlyckad afton med det oförglömliga mötet med knoddarnas första jultomte! Underbart!!

Nåväl, tillbaka till Get:en! I detta paket fanns som det färdigpysslade ett par underbara stickade mörkgröna vantar! Bara SÅ sköna och mjuka, och bara SÅ snygga!! Har redan använts varje utomhusvistelse sedan julafton! Me like! Mitt mönster (som f ö inte fastnade på bild) var en basker i samma serie som vantarna, med mosstickad kant. Den fanns till min förtjusning som extra pösig och detta mönster skall givetvis prövas!

Mitt tyg är en trikå från e-slöjd i härliga soliga färger som lyser upp i vintermörkret!! Jag blev bara så glad för detta tyg som jag faktiskt får lite saxångest över!! Vill göra massvis av detta! :-)

Mitt julpynt bestod i tre handtovade julgranskulor!! Vilket arbete!! Så oväntat och supersnyggt att de genast måste hängas upp i granen. Tyvärr fick katten Mogens tag på en av dem första natten, med den klarade sig ganska bra ändå. Skall tova om en liten plätt på den bara.....


Mitt sytillbehör bestod av dessa knappar i vinrött och rosa! Handgjorda av cernitlera!! Jag bara älskar dem! Och vilken superidé sen! Har faktiskt redan tagit mig iväg till Panduro för att införskaffa lera att producera knappar av! Så inspirerande!

Som personlig julklapp fick jag både en bok och ett härligt vinterte!! Nu skall här pimplas te och läsas böcker! Jag hade inte Kallentoft tidigare, och älskar deckare så det här passar mig utmärkt!! Läste på baksidan att den skall vara bättre än Stieg Larsson (som jag läser just nu), så jag ser mycket fram emot boken. Titeln passar ju in perfekt på temat denna omgång också.


Jag kunde genast lista ut vem detta paket kom ifrån. Flera ledtrådar ledde till samma sak! Och allvarlig talat, ett såhär välpysslat och supergenomtänkt paket kan liksom inte bara komma från någon annan... TACK kära, kära, kära du för allt jobb och all tanke du lagt ned på mig!!!! Jag älskar ditt paket och blev så glad för allt!!
Dessutom:
God fortsättning till Er alla!

9 kommentarer:

rino sa...

skönt att din jul blev bra till slut.

Ang paketet så har jag iaf en gissning

LinSar sa...

Vilket kanon paket.Förstår att du blev glad.
Tur att det kom en tomte till töserna.Min 6åring tror fortfarande

Susanna sa...

Superfint paket! Jag har också en gissning om vem som ligger bakom det här paketet! Och boken är superduperbra, så den kan du verkligen se fram emot!!!

Vad skönt att ni blev friska och kunde fira en 'riktig' jul hos morfar!

Ett Tu Tre sa...

Jag tror också jag vet vem ditt paket var ifrån, hihi!
Och så skönt att höra att ni kunde fira jul hos morfar. Själva firar vi sedan fyra år tillbaka alltid julen hemma, efter just ett antal jular med kräksjuka. Istället kommer mormor och morfar till oss.
God fortsättning till er alla.

á Yeliqa sa...

Men så skönt för er att det blev lite julfirande tillslut och att knoddarna fick träffa Tomten :)

Vilket fint paket du har fått och så läckert med hemmagjorda knappar. Det måste jag nog också testa tror jag:D Även jag har nog en liten aning om vem du fick ditt härliga paket ifrån :D

Solveig Lövendahl sa...

Vad skönt att ni fick en sån härlig jul till slut!
Och vilket fint paket! Den soliga trikån matchar väl den soliga mössan om jag inte ser fel, kanske matchande vantar i det nya vantmönstret?
Knappar i cernit! Den idén kommer jag definitivt att sno... jag menar inspireras av. Superfina ju!

Katrin sa...

Jag är också så glad att din och din familjs jul blev så bra, även om jag saknade er alla. Toppenpaket. Jag håller precis på att läsa just den boken och hade tänkt att du skulle få den efteråt eftersom den utspelar sig i Linköping :-)

Mian sa...

Vad skönt att ni kom iväg och kunde fira lite jul ändå. Vi åkte också iväg till mormor och morfar på julaftons morgon när vi fått några kräkfria dygn på nacken. Har tack och lov varit friska sedan dess!!

Gott nytt (och friskare) 2009!

minmina sa...

Gott nytt år! Jag sitter här och är verkligen imponerad av julgranskulorna! Så fint!