torsdag 6 november 2008

Tyger och tid...

Den lilla, lilla, lilla tid jag har haft över i veckan har jag ägnat åt att mest tänka på men samtidigt småbörja en photostream med alla mina tyger att lägga ut på OttoPippis modeller. Det tog tid för mig att bara lista ut hur Flickr funkade (fattar fortfarande inte riktigt :-)), och inser att det kommer att ta flera av mina alltför korta kvällar i anspråk att fota och lägga ut allt. Men det får det vara värt!. Jag har också diskuterat tyger med en beställare och ett byte (vilket som ni kanske redan listat ut aktualiserade allt det där med Flickr som jag så länge tänkt att jag borde göra....)

Men jag har även fyndat några tyger, samtliga på vägen hem från jobbet i onsdags:Något skapande blir det inte av i helgen heller eftersom festiviteter och släkten upptar all den tiden. Men på måndag och tisdag skall jag få gå en efterlängtad kurs i Photoshop. Hoppas bara att det kommer att märkas på framtida plåtade och utlagda alster :-). Och på onsdag får vi vår "nya" katt!!
Ha en trevlig helg!

11 kommentarer:

Susanna sa...

Åh, precis när jag ska logga ut så kommer ett nytt inlägg, klart man måste läsa innan man somnar!

Kul med nya tyger! (Det i mitten har jag haft som påslakarn förut men det blev kvar i Sydney) Fina är de!!!

Flickr är roligt, men det tar en massa tid. Kul att du ska fixa en photostream. Ibland måste man ju få ägna sig åt att pyssla med annat än maskinerna också! Och så får andra också njuta av det som finns i våra skåp och lådor, sånt är bra! :D

jejja_79 sa...

Du kan inte ha många minuter över för att pusta ut, power women... =)
Jätte fina tyger och gud vad kul med en ny kisse och en photoshop kurs. Du har så många järn i elden =) och en bra inspirationskälla är du. Tack och kram

Ylva sa...

Vad roligt med en kompis till P! Du måste lägga ut en bild på den nya katten.

LumLum sa...

Trevlig helg till dig med. :)

[ LiEmEl ] sa...

guuud va fint det översta var, såna tyger ä jag helt förälskad i =) kan inte sluta titta på dom =)
ha en bra helg nu!!

tisa sa...

vilka jättefina tyger!

Nakiito sa...

Bra fyndat. Tyg nr 1, 4,5,6 har jag också. Det två sista är från IKEA och pryder just i denna stund Kalunjis säng. jag har sytt en massa barnsängkläder i dom. Ska bli kul att se vad du gör av dem.

Kram och trevlig helg

e.ko sa...

vilka härliga tyger du kommit över:)))
kram erika

florin sa...

Vilka fina tyger! Flickr lär man sig snabbt och det är sååå bra!!! Fungerar alltid och bilderna presenteras snyygt tycker jag.

Kaoz sa...

Så fine stoffer. Gleder meg til å se hva du får ut av dem:)
God helg!

plyschmyran sa...

Oj, vilken bra väg hem från jobbet du måste ha.. Fina tyger!