tisdag 4 november 2008

e.ko mössor!

# 5 Mössbyten

Så var ÄNNU ett mössbyte avklarat! :-). Denna gång har jag erhållit två underbara e.ko mössor i e.ko-black-randig-serien. En i orange och en i rosa. Eller jag och jag förresten, det är ju knoddarna som fått dem! Ville så gärna att de skulle ha varsin eftersom jag själv äger en rödrandig sedan i somras:

Tänk vad fina vi kommer att bli ihop!! Tjejerna blev jätteglada när de strax innan läggdags blev presenterade mössorna. Det var ju stjärnor på dem och det är väldans populärt :-) I den sena läggdagstimmen blev det liksom inget utrymme för fotografering så jag får be att återkomma om detta! Hur som helst vill jag tacka e.ko för ett roligt byte! TACK!!!

I gengäld har e.ko fått en uggletröja till sin son:


Material:
Brun uggla från Jofotex. Gul muddväv från MG Tyger.

Mönster:
Grunden från Meedom, stl 86 om jag inte missminner mig.

Modell:
Usuell.

:-(
Tiden är knapp som vanligt och mina inlägg är nuförtiden varken långa eller roliga. Hinner knappt sy något ens men hoppas innerligt att det snart skall bli ändring på detta. Har ett byte och en beställning som skall göras och båda dessa sömnader ser jag fram emot. I kväll skall det dock bara plåtas tyger.
:-)
Vi var och tittade på en "ny" katt idag!!! Vår stackars abbessinierhane har nu varit ensam sedan den 20:e maj. Det är på tiden att han får en kompis.... Förmodligen anländer kompisen på onsdag nästa vecka. Spännande!!

11 kommentarer:

e.ko sa...

tusen tack själv!!!!
väntar med spänning på livekorten;)
å här hemma används den superfina uggletröjjan flitigt kan jag lova!!!!!

kram kram

Anonym sa...

vilka fina mössor! och tröjan med för den delen :)

rino sa...

vad bra det blev med gult till ugglorna.
Lycka till med katten:-)

Retro Elephant sa...

Vilka läckra mössor! Din uggletröja var jättefin. Hoppas er kisse får en kompis :)

//Lina

Susanna sa...

Vilket fint byte!! :) Vad spännande med en ny katt (säger kattälskaren) hoppas att de kommer överens! (det gjorde inte våra när vi försökte med en till, den gamla ville inte veta av oss påflera dar :( han vill inte veta av I heller, han är en surkatt just nu) Oj nu blev jag neggo, det kommer säkert gå jättebra för er katt är ju van vis sällskap!
Känner igen det där med att inte hinna sy. Jag hinner ingenting nästan och ikväll ville inte I sova alls... hoppas på imorgon!

Heilt spesiell sa...

For noen kjekke bytter dere holder på med.Herlige luer og flott uglegenser.Riktig så fint med de gule kantebånda.Tror forresten dere svensker er riktig så "lue-galne" syns det popper opp lue etter lue på samtlige svenske blogger for tiden;) :D

Gulligan sa...

Fint byte!!!

Nakiito sa...

Nä, nu blir jag avis på riktigt. Hur många fina mössor har inte dina barn?

Babymanchester: jag tror att det kallas för det när det är ett mjukt manchestertyg med väldigt små ränder. Eller? Jag hoppas att jag inte lurar dig nu.

OttoPippi sa...

Nakiito: Dom har många!!! :-) :-)

Anonym sa...

jag missade detta med att ni ska skaffa en till katt! hoppas det går bra :) när jag och sambo träffades hade han katten (hon heter så... ingen fantasi :)) men hon sprang längst listerna hemma så vi tog hem två kattungar till henne och hon adopterade dom på en gång :) nu är alla våra katter vuxna och vill inte veta av varandra :) dom står endast ut med varnandra om dom får ligga jämte hunden...
hampus kom hem från skolan idag och sa att hans kompisar tyckte mössan va jättefin :)

Karin, Mamma- och Fotoblogg sa...

På min blogg kan du vara med och tävla om en E.KO mössa =)

http://karinochnova.blogg.se/2010/september/tavling.html

/Karin