onsdag 12 november 2008

Mogens Vildur!

Jag har fortfarande inte hunnit sy något men vad gör det när Mogens är här!!? Äntligen, efter ett halvår, får Preben en kattkompis igen!! Mötet mellan de båda har (förvånansvärt) gått helt smärtfritt. Det är faktiskt det smidigaste kattfrämlingsmötet jag någonsin skådat och det känns så bra. Inser att jag hade lite glömt hur det känns med en ny familjemedlem, helt underbart! Välkommen kära lilla Mogens hem till oss!

Knoddarna har också med förtjusning välkomnat tillskottet och kan till och med uttala hans namn :-) Själva Mogens tog knoddar med tillhörande ljud med harmoniskt och stoiskt lugn.

Nu i slutet på veckan skall jag försöka börja sy lite igen, men jag skall också hjälpa min kära mor och tillika textilmentor på konsthantverksmarknad i Nordstan i Göteborg där hon säljer unika stickade atteraljer från topp till tå!. Har ni vägarna förbi så hälsa gärna på oss!

17 kommentarer:

jejja_79 sa...

åh han är så söt, mogens liknar en katt som jag hade för länge sedan, blir nog lite sugen på en liten kisseunge igen, ska nog börja övertala sambon =)

Anna-Snoddas sa...

Gud så söt! =) Vill ha säger sonen!

LumLum sa...

Vilken skönhet!

Anonym sa...

vilken underbart söt liten kisse!!! liknar våran katten (hon heter så) i teckningen :)

Heimlaga sa...

Vilka fantastiska saker din mamma gör-du har att brås på!

Solveig Lövendahl sa...

Vad roligt, både med Mogens och marknad! Han liknar en katt som vi har haft också, gamla kära Gosan som vi hade från jag var ca två år tills jag var 19 tror jag...

Naíma´s sa...

Var inne och kikade på din mammas saker, WOW säger jag bara!!! Inte konstigt att du är så himla kreativ. Ni är verkligen superduktiga båda två :)
Vilken underbart söt familjemedlem ni har fått.

OttoPippi sa...

Ja, mamma är verkligen duktig faktiskt!!! ycket att leva upp ntill det är INTE lätt kan jag lova :-) Idag har jag tagit semester och skall snart iväg för att hjälpa henne att hänga!

Obs! Att Mogens och Preben är fortfarande vänner Puh!!!

Ett Tu Tre sa...

Lite långt för mig att komma till er markand, men hoppas det blir trevligt för er båda. Och jag tycker det verkar lite lyxigt med en mamma som kan och är intresserad av handarbete, min egen mor är helt ointresserad av sånt.
Och en ny kattfamiljemedlem - härligt!

Kaoz sa...

Grattis med nytt familiemedlem! Så skjønn han er, og herlig navn :)

Skulle gjerne vært på marked, men det blir litt langt fra Norge. Har vært inne på din mors side og tittet ett par ganger, hun lager så utrolig mye kult!!!! Håper dere får en fin helg, og at hun får solgt litt :)

fnurr sa...

vad fin han är! en riktigt klassisk katt-katt!
grattis. jag vill också ha djur. många! det ska jag ha när jag är stor och har tid.

Christina sa...

Oooh, söt katt!! Vad bra att han fick ett hem hos er :-)

Emma sa...

Katter är bäst! Vi har äntligen en katt också nu, oj vad vi hade längtat Linus och jag. Torstensson heter han. Jag fortsätter att kolla din blogg ibland, så fina grejjer. ;-)

Ellan sa...

Grsttis till Kissen! Åh vad mysigt med katt, tyvärr är maken allergisk....så för oss blir det aldrig någon katt.

Ylva sa...

Vad roligt för P att få en kompis! Och för alla er andra också. Så söt!

ada sa...

Å...vilken vacker katt, vad avundsjuk jag blir.

Susanna sa...

Vilken gosegris!! eller ska man säga gosekatt... söt var han hur som helst!!