fredag 18 juli 2008

Semester!!

Som ni alla säkert redan har märkt har jag legat oerhört lågt med sömnaden nu under min semster!! Jag har bara påbörjat några småprojekt men som ännu inte är färdiga... På ett sätt är det faktiskt ganska skönt att inte göra något kreativt alls :-) Umgås med barn och sambo har varit prio ett, och vila förstås!!!

Och nu i helgen skall vi ha ytterligare besök och under nästa vecka åker vi till landet långt bort från cybervärlden! Med andra ord kommer jag att försvinna helt under en liten tid framöver, men lovar att komma igen med nya, friska tag igen i augusti!

Jag vill innan jag far passa på att lägga ut två alster som inte alls är mina. Det ena är ett armband ihopknåpat av Skaparstigen! Det var en överraskningspresent för att jag skickat henne ett mönster! Tusen tack snälla Skaparstigen för ditt armband!!! Jag har redan använt det!

Det andra alstret är en äkta tuff e.ko-mössa!! Mössan har jag fått i ett byte med e.ko. Jag har emellertid inte ännu sytt min del i bytet, men det skall jag göra så så fort vi är tillbaka från landet under vecka 31. Mössan är faktiskt till mig själv i mina favvofärger och med den fräcka fuskläderstjärnan (jag älskar mössor och det är så himla kul att ha dessa personliga från sybloggarna :-)) Tusen tack snälla e.ko för att du redan har gjort din del i bytet!!! Jag hoppas innerligt att det är ok för dig att vänta ett litet tag till?

Så, eftersom jag inte syr till barnen just nu ser de oftast ut som nedan, dvs klädlösa!! Fast det är ju å andra sidan inte så fel såhär på sommaren! :-) :-) :-) Ha det så bra tills vi "syns" igen! Då finns garanterat hundratals härliga inlägg från er som ligger och väntar på att jag skall inspireras av dem!!

10 kommentarer:

erika sa...

heej!
va konstigt det blev å så ´"sin" egna mössa här hos dej;)( det är en ny mössa jag sytt åt dej, å inte en av mina egna använda, även om det råkade låta så nu när jag skrev kände jag;) )
hoppas verkligen att du gillar din nya e.ko-mössa å att den kommer å värma skönt sen när de murriga mörka höstkvällarna kommer;)
å du ta´t lugnt nu du med din bytgrejj till mej, inge bra med stress;)
njut av semestern istället vettja:)
kram erika

Sygryn sa...

Ha en skön semester!
När du känner för det har jag lite frågor till dig på min blogg, antar du utmaningen?

rino sa...

ha det bra, vi "ses" om några veckor:-)

OttoPippi sa...

TACK ni! Nu har gästerna åkt och vi packar inför vår avfärd!. Jag antar utmaningen, sygryn, men svarar om ett tag (lite stressad :-))! Ha en fortsatt skön sommar alla!!!

Ingrid sa...

hej. jag har kikat runt lite på olika sy-bloggar och blir så himla inspirerad!!! framför allt av dig som verkar vara igång för fullt och lyckas kalasbra utan någon större erfarenhet i bagaget (om jag förstått det hela rätt?!).

väntar min första knodd, med beräknad "leverans" i september, och är så himla sugen på att sy och sticka - både till mig och till Bäbisen. men även jag är nybörjare - älskade att sy, sticka och virka när jag gick i grundskolan, men det var ju ganska länge sedan nu...

lägger en länk till dig på min återupplivade blogg om det går bra - jag vill gärna återkomma och se vad du pysslar med. kanske kan man få lite tips och idéer om jag skulle fastna?!

lycka till framöver!

Mannagryn sa...

Sommaren är väl till för barnen att gå runt som nakenfis? Det gjorde iallefall Noah nästan hela igår:) Njut av semestern

Nakiito sa...

Så skönt. Njut verkligen nu och försök glömma bort allt vad symaskin heter. Själv syr jag för fullt för jag har inte bara en festival utan 2st i sommar som jag ska vara med på, dessutom kommer dom med bara 7dgr mellanrum, så jag syr så fort jag får en ledig stund. Så även jag LÄNGTAR efter semester. Jag och familjen ska på reggaefestival i Upsala början på Augusti och det ska bli SKÖNT! Vi "ses" igen efter symaskinspausen.

Ha det bäst

á Yeliqa sa...

Visst är det väl bra härligt att barnen kan vara nakenfisar hur mycket som helst så här på sommaren:)

Ha nu en riktigt skön semester med familjen:)

Kramis!!!

Totaja sa...

Jag önskar dig en skön semester och när du är tillbaka har jag en utmaning till dig på min blogg.

jejja_79 sa...

hej igen efter semestertider, idag är första dagen på jobbet efter en tre veckors semester. kul att komma in på din blogg igen och kolla vad som har hänt under sommaren. =) Flickorna ser ut att må bra =)Ser fram emot en kreativ höst så syns vi i sfären.....