tisdag 20 maj 2008

...

I dag skall jag inte sy. I dag dog min kära, kära 13-åriga katthona.... Hennes immunförsvar hade slutat fungera och hon hade en tumör och en infektion, så hon fick somna in.... Det hela gick som tur var mycket hastigt. Fast det kommer då också mer som en chock för oss mattar och hussar.... I dag är vi inte glada.... Det var inte så lätt att förklara för mina knappt tvååriga tjejer varför "maoa" inte längre fanns här hemma att tex säga godnatt till.

Jag skulle ha lagt ut två par mycket färgglada tajts här idag. Men det passar sig faktiskt inte, det vill jag inte. Det får bli en annan dag...

13 kommentarer:

[ LiEmEl ] sa...

oooh uscha vet precis hur du känner dej idag då, har fått gå igenom många såna här farväl genom åren, uppväxt utanför mjölby nära landet, med många katter.
tänker på er. o ger en stöttekram

Susanna sa...

usch det är hemskt när ens älskade katter dör. Man ser dem och hör dem ju fortfarande hela tiden långt efter. *kramar*
Postade hur som helst mönstret till dig idag så vi får se om det kommer imorgon eller på torsdag.

LumLum sa...

Jag beklagar. Det är jobbigt när det händer, även om det är för deras eget bästa. Har själv tre stycken, och jag bävar för den dagen det är dags för dom.

Ett Tu Tre sa...

Nej, så sorgligt.Och så tråkigt för er, och antagligen helt obegripligt för dina flickor.

á Yeliqa sa...

Åh så tråkigt. Jag verkligen känner med er och även om det var för hennes bästa så kommer saknaden att vara stor :(

Sica sa...

Även om det var bäst så, så känns det aldrig bra att förlora en familjemedlem. Folk kan säga vad de vill, men man kan älska ett djur, och speciellt ett som är så smart som katten.

peppelorum sa...

Nej, det var inget skoj alls. Hon som var så fin. Hälsa katten P så mycket.

OttoPippi sa...

Tusen tack alla!!!! Det värmer oerhört med era snälla kommentarer!!! Det hela är så himla sorgligt. Vi saknar henne så fruktansvärt...

Jes sa...

Va tråkigt!!! vet hur det känns, de blir ju som riktiga familje medlemmar, så det är inte konstigt att man känner stor sorg när de försvinner. KRAM

Kia sa...

beklagar sorgen

Gulligan sa...

Så sorgligt! Beklagar :(

Hello sa...

Kram!

Thea sa...

Så sorgligt. Förstår att saknaden är jättestor. Extra påtagligt när barnen saknar henne också. Och det går ju inte att förklara. Stor kram!