fredag 9 maj 2008

Tyg-karameller

Det är bara att inse! Det blir inget sytt idag! Jag är för trött! Det kommer inte att bli bra!

Men - jag har ganska mycket att sy AV. Inser att jag ännu inte lagt ut några av mina tyger här. Visar därför ett axplock av mina stumma, mönstrade tyger nu. Det kommer fler liknande inlägg om ett tag. Fina tyger är som karameller tycker jag med alla sina färger och former. Så himla härliga att bara titta på, klappa på, ÄGA!!! Jag har verkligen svårt att inte köpa tyger som jag gillar second hand. Man har liksom bara den chansen att få tyget, sen är det kört. Brukar vara relativt billigt också. Fast nu börjar ju allt bli så hippt så priserna stiger ju även på retrotyger.

Dessa har jag hittat second hand i Göteborg, i Linköping och i Örebro. Två av tygerna är fådda av två olika tygänglar :-)


7 kommentarer:

Katrin sa...

Jag kommer att följa dessa tygers vidare öden när de råkar ut för saxar, nålar och maskiner. Det kan säkert bli bra även om jag inte gör vågen för att tygerna.

OttoPippi sa...

Var det månne därför du gav bort ett av tygerna till mig??? :-) :-)

Skaparstigen sa...

Jag har samma problem själv, just med loppis tygerna, särskilt. Tänker precis som du, detta är min enda chans. Och sen tänker jag att man alltid kan sälja dem på Tradera och kanske få nån krona extra, men sen vill jag ju ha dem själv ändå, även om de bara ligger i garderoben... Tur att de är billiga i alla fall.

Ett Tu Tre sa...

Japp, tyg är beroendeframkallande.Jag brukar använda det danska ordet stoff som både betyder tyg och droger på danska - man har definitivt blivit stoffmissbrukare. Skönt att titta på och klappa lite när man inte har tid eller ork att sy.
Om dina tyger säger jag bara:
-Fina, fina!!

Susanna sa...

Vilka snygga tyger! KOmmer också följa deras öde här på bloggen!

Kia sa...

snygga tyger

Retro Elephant sa...

Älskar precis alla tyger men speciellt mycket dte med brun bakgrund =)