måndag 7 april 2008

Tygfrossa i Östergötland

I helgen var jag och hälsade på två av mina käraste vänner i Linköping! Det slumpade sig så fantastiskt bra att denna helg sammanföll med att det förbeställda uggletyget hade anlänt till Jofotex samt att de - just denna helg - hade 20% på allt i butiken!!

Så vad göra? Jo!!! Tvinga till mig :) en utflykt till Sörping med vänner, deras barn och allt! Vi fick ett fantastiskt mottagande av JohnnyJofotex med gratisfika, historieföreläsning, mm mm!!! Eftersom trikå är deras grej och eftersom det är det jag saknar mest blev det just mest trikå som inhandlades!!! Ugglor i alla färger (ligger i detta nu i tvättmaskinen), smårandig lime/gul trikå, stumt 60-talsinspirerat bomullstyg i orange och rosa, smårandig rosa/orange trikå, röd stretchig frotté i rött med lila love-tryck, tunn grå trikå med rött blomtryck!! Dessutom fyndade jag snedslåar samt en snedslåvikare till ett fantastiskt pris!


Passade även på att under mitt Lkpg-besök åka till Ikea - jag hade lite tid att slå ihjäl innan min buss gick hem.... Kunde liksom inte låta bli att handla tyg även där..... Blått bomullstyg som jag skall fodra med, gult/vitt/svart häftigt påslakan för inget pris alls (som Barnsligt retro hade tipsat om) samt en vändbar frottéhandduk.


När jag sedan nästan inte hade någon tid kvar alls, svängde jag in på Ohlssons tyger & stuvar..... (de är för övrigt mycket välsorterade och har ett ritkigt fyndrum i källaren) Och - fyndade stuvar!!! Brun och svart stretchig frotté för 150kr kilot (som blir drygt 3 meter). Vilket fynd!!!!!! Köpte allt de hade!! Samt muddväv i en hel del färger.... och synålar...


Och sen hem... med Swebus!!! Tack Hassan för att du hämtade mig vid bussen idag!:) :)

5 kommentarer:

Jes sa...

Ojojoj vamycket fina tyger du fick tag i.

Katrin Bawah sa...

Jahaja precis vad jag misstänkte när du sa att du inte hunnit äta för att du hade så mycket att göra. Du bloggade istället för att äta i tid!! Men jättefina tyger till dig. Det tyg du skulle köpa till mig fanns inte förstås.

OttoPippi sa...

Jes: Ja, jag är så himla nöjd!!! Vill bara sitta och klappa tygerna :) :)

Katrin: Erkänner.... jag bloggade. Och för att istället gå och lägga mig i tid skall jag blogga ett inlägg till ikväll :) :) Det var så hiiimla konstigt... Att just DITT tyg inte fanns!?? :) :)

Kia sa...

vilka härliga tyger. lite avis blir man!

rino sa...

det rosa/orangea var ju bara så ballt!!! synd att det är långt till jofotex