fredag 27 juni 2008

Simpel Sömnad!

INGEN sömnad är för simpel för att blogga om!!! Bara det är sömnad!!

Hur gör man nu för att få till ett bord som det här ovan? Jo... Gå till någon second hand butik, i detta fallet rörde det sig om Emmaus. Köp en ursnygg stor gardin (eller om det möjligen var ett draperi) från 50-talet!! Gå hem och klipp av den på mitten. Sy två sömmar. Lägg den på ett bord!! Sätt en katt under. Voilá! Skitsnygg duk!!!

Jag har sagt den förut men det är värt att nämnas igen: jag älskar 70-tal på barnen, 60-tal på mig själv och 50-tal till inredningen!!!!

Det är tur att viss sömnad är hur simpel som helst. Jag har väldigt ont om sytid just nu. Runt helgerna har jag faktiskt mindre tid för det än under vardagen då jag liksom klämmer in lite sömnad på bestämda tider... I går kväll var jag på styrelsemöte, ikväll har jag besök på middag. Kanske blir det lite sömnad i morgon kväll. Fast just nu är jag är inne i en simpel-sömnad-period med projekten: sy duk (som sagt), lägg upp jeans, klipp av bodysar och gör dem till tröjor..ja, ni förstår. Jeans till tjejerna skall förstås också sys snart. Men det får nog bli nästa vecka! Sen vill jag pröva på applikationer! Och så har jag två klänningar att sy på beställning!

Så, jag får därför be att återkomma med ett mer normalt inlägg om några dagar eller så :-)
Ha en skön helg alla!!!!

17 kommentarer:

Anonym sa...

Men, då är vi verkligen smakkompisar! Jag gillar också ovan sagda indelning, men har inte tänkt på det så förr. Så roligt!

Men.. jag har lite svårt att hitta de där sextiotalskläderna som jag gillar i färgen svart. Det är den största sorgen. Tror det behövs lite inspiration där.

Måste också få fråga vad en tygängel är?

Verkligen snygg duk! Och katt! Tummen upp!

Anonym sa...

Men, då är vi verkligen smakkompisar! Jag gillar också ovan sagda indelning, men har inte tänkt på det så förr. Så roligt!

Men.. jag har lite svårt att hitta de där sextiotalskläderna som jag gillar i färgen svart. Det är den största sorgen. Tror det behövs lite inspiration där.

Måste också få fråga vad en tygängel är?

Verkligen snygg duk! Och katt! Tummen upp!

♥ Medea ♥ sa...

Supersnygg duk!! Jag går antagligen för sällan på second hand o loppis för jag hittar aldrig nåt... Men snart, i Provence, där kommer jag hitta massor med fynd =)
[har en blogg om mitt provence också]

Kalunji040 sa...

Nä, ingen sömnad är fööör simpel att blogga om. Jätte fin duk! Och katten ¤wow¤!

Gekko sa...

Härlig! Jag gillar din stilsäkerhet och din blogg! Och så tycker jag som du att sömnad är sömnad, allt är bloggbart! :-)

Maria sa...

Det är bra att du bloggar om allt!! Jag blir besviken varje gång det inte är något nytt inlägg hos Ottopippi!! ;-)
Jag skrev några korta tips om jeans som svar i min blogg!
Trevlig helg!

LinSar sa...

Va då för simpelt att blogga om;) du förgyller verkligen min dag när jag har läst ett inlägg hos dej.Det är så trevlig läsning.Och jag gillar din stil.(även om jag inte skulle ha den själv:) ) Ha en jätte trevlig helg!

GOBLIgobli sa...

Hihihi HAHAHA!!!! "Sätt en katt under!" SÅ klockrent!!! :-D
Du är för underbar, men det kanske jag redan talat om för dig. ;-)
Läcker duk!
Kram

Skaparstigen sa...

Coolt tyg! Jag sk på loppisrunda imorgon, hoppas jag har lika bra tur!

Jag har testat aplikation idag, på det enda jag kan: muddbyxor. Men det får du se till veckan, har ingen kamera hemma nu.

stora lilla j sa...

Jag håller med dig om årtalen! Och duken blev jättefin! =)

Jes sa...

Enkel sömnad är inte att förakta :) Duken blev jättefin, snyggt tyg!

á Yeliqa sa...

Håller med, ingen sömnad är för enkel att blogga om:) Tycker duken blev jättefin och katten under bordet pryder sin plats :):):)

Gulligan sa...

Enkelt är bra!!Jättefin duk!!

sygryn sa...

Sytt är sytt, absolut! Och dukar måste man ju också ha:) Jätte fin är den. Har kikat på din blogg ett tag och tittat och inspirerats av det du syr. Nu har jag äntligen också börjat blogga, kika gärna in på "sygryn".

OttoPippi sa...

Tack ni alla snälla för era underbara kommentarer här!!!

Bi sa...

Åhh... vilket snyggt tyg! Jag gillar också att fynda på second hand.

Anonym sa...

50-talet var fantastiskt när det gäller design. Ursnyggt tyg! Snygg duk också så klart. Katten gör inte saken sämre. Trivsamt. Mattan var väldigt lyckad också med rätta rutorna.