fredag 26 augusti 2011

Lev, skapa, älska


"Gå ut i världen. Lev, skapa, älska!" Så löd Ola Salos avskedsord till oss Göteborgare i går kväll. Jag tänkte: "Det ska jag verkligen göra. Fast jag kommer att sakna er."

Just nu håller jag på med en ny väskprototyp. Den är inte klar ännu. Blir den bra ska jag sy en väska i nåt jättefint tyg åt mig själv. Kanske flera. Man kan nästan inte ha för många väskor. I dom ska jag ha detta IPod-fodral för att skydda min Pod. Fodralmönstret tror jag är hämtat från Mönsterarkivet nånstans. Det blev lite stort. Det gör inget. Då får hörlurarna plats där också.

I kväll drar jag till Malmö. Jag hoppas på några fina loppisfynd. Och en riktigt bra konsert till...

Stay Real! Och ha en härlig helg!

9 kommentarer:

re.do sa...

Ååå, såg också The Ark, i Piteå. Helt underbart :) Vad skoj att du är tillbax förresten! Ha en trevlig helg med ännu ett konsertbesök.

Katrin sa...

Jag behöver en väska till min omsydda turkosa jacka. Ska bli spännande att se din modell. Kul med många väskor men det gäller verkligen att ha nyklar, pengar och spårvagnskort i den väska man har med sig.

OttoPippi sa...

Katrin: Man tömmer de väskor man inte använder helt. tar man en ny väska för man över ALLT. Då vet man vilken väska som gäller. Tänker jag....

Hello sa...

Man kan oxå samla ihop småsaker på samma tema i mindre fack och fodral, så blir det lite lättare att flytta över. Så får man fler roliga små saker att sy av sina finaste tyger! :)

MinaMirakel sa...

Underbart tyg!/Åsa

Singh sa...

Underbar! Kul att du är tillbaka!

Lime by me - Lime design sa...

Jättefin och härligt med skaparlust!

Solveig Lövendahl sa...

Heeeej!!!!!!
Underbart att du är tillbaka och så himla synd att jag missade dig! Hade mer än gärna tagit en fika. Såg din kommentar först nu, har varit med kollektivhuset på "läger" hela helgen. Håller tummarna för att det snart blir nya chanser att ses.
Stor kram!

hennihenni sa...

Snyggt tyg. Jag har gjort fodral som jag fodrat med mikrofiber - skonsamt mot displayen och torkar samtidigt bort fingeravtryck etc. från den.