måndag 29 augusti 2011

"Jag har en gammal moster, som heter Ingeborg..."


Å, vad jag gillade den lilla truddelutten när jag var liten. Klädde upp mig i allehanda utklädningskläder och hade show med dans, sång och moster-vajjande för hela släkten hemma hos mormor och morfar.

Kom bara att tänka på det. Eftersom min supersnälla moster (som varken är gammal eller heter Ingeborg) köpte det här trikåtyget åt mig. En rejält stor bit är det! Vet inte var hon har fyndat det men troligtvis i Värmland nånstans. Skulle kunna vara på Kupan i Arvika. Jag tror att det kan vara ett gammalt trikåtyg från Resteröds, det var åtminstone vad en kollega till mig sa när hon såg mig i tröjan. Hon påstod att hennes son haft exakt sånnahär långkalsonger när han var liten :-).

Jag blev jätteglad för tyget! Väldigt mycket OttoPippi om jag får säga det själv. Dessutom så mjukt och skönt. Bestämde mig för att det skall jag ha själv! Först ut en långärmad tröja. Men skulle kunna tänka mig ett linne, en t-shirt och en klänning också. Varför inte tajts? Det skulle också bli snyggt med någon kontrastfärg (klarblå?) till t ex bandkantningen. Men denna gången fegade jag ur, hade exakt rätt röd muddväv så den fick det bli.

Moster, tygängel, angelhead... tack!

14 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Jättehäftigt tyg, det blev en kanonsnygg tröja!/Åsa

makrill sa...

cool. behöver nog inte säga så mycket mer :)

Heilt spesiell sa...

Hihi den sangen var en slager hjemme da jeg var liten også : "Jeg har ei gammel tante, a tante Monika. Å når a går på torget vi hermer etter a...å sånn svaier hatten..osv "
Morsomt.

Forøvrig herlig stoff og den satt jo som ett skudd!!

Katharina sa...

Riktigt snygg! Speciellt när den sitter på.

Jenny B sa...

Fin tröja och coolt tyg.

Skaparstigen sa...

Kul att ha dig tillbaka! Har saknat dina inlägg.

Gillar tröjan (och tyget)

rockefår sa...

Kjempetøft stoff, her vist i en perfekt genser! Kult!!!

adadone sa...

Roligt se dej här igen...tar oxå lite paus ibland, det måste man. Underbara kjolar du gjort till flickorna, säker på att min 5:a behöver en sån..:-)

Fangoria sa...

Kanonsnygg!!! Vilket suuperfint tyg!!!!

Heimlaga sa...

Vilken stjärna du blev!

Susanna sa...

LLäckert! säger strömmingen!

OttoPippi sa...

Heilt speciell: Ha, ha, ha! Min moster HETER ju Monika!!!! :-) :-) :-)

Singh sa...

Du rockar!

Hello sa...

Du är så snygg!!! Verkligen snygg!