tisdag 27 juli 2010

Vi storstadsbor är...

...på landet! Och har sommarlov!! Vilket innebär att jag knappt kan lägga ut detta inlägg med min även annars vanligtvis skittröga dator och nu till råga på allt med bärbart landet-bredband! Det innebär även att det är totalt meningslöst att ens försöka gå in på alla andras bloggar och kommentera där (vilket hade tagit hela dagarna). Som tur är innebär det också bad, sol, grönska, djur, lugn, nära och kära och ett gott liv helt enkelt...

Innan vi for damp den här boken ner i brevlådan:
Kanske är jag typ sist på jordklotet att skaffa den, men tänkte att den skulle inspirera mig till en massa kjolsömnad åt mig själv. Till er som ändå ännu inte har den kan jag ju meddela att den inte innehåller några mönster, men dock väl beskrivningar och exempel på hur man räknar ut olika kjolmodeller utifrån sina egna mått. När det är sommar vill man ha nya kläder och suget efter att sy till sig själv blir liksom större då. Synd bara att över halva sommaren redan gått (snyft) och att jag förmodligen inte kommer att ta mig i kragen med egensömnad förräns typ brittsommaren lider mot sitt slut.... Nåväl, det får väl bli höstkjolar då... Kram till er alla! Nu skall jag ut på verandan! Och smutta :-)

11 kommentarer:

h/saltaste bönan sa...

jag är nog hopplöst ute för den har jag inte ens sett, men den ser så himlans snygg ut att jag blir sugen bara av att kika på omslaget.

Jennie sa...

Haha, har heller aldrig sett eller hört talas om boken, men instämmer i att den ser lockande ut! Men vad ska jag med alla böcker, mönster, tidningar, tyger och garner till när jag inte gör något av dem...?

Fortsätt nu ha en skön semester! Symaskinen finns kvar till hösten! :)

od Andulky sa...

HA så skönt!!
Du får berätta om boken sen, blev också lite sugen på att skaffa den ;-)..

Strömming sa...

Boken är suverän! Jag har just sytt ytterligare en från den! Men det där med rörelsevidden i plagget kan diskuteras... jag finner den ganska överflödig! Turen med kjolar är ju att de faktiskt funkar året runt!

Så härligt ni ser ut att ha det! Sommar är bra nice!:D

Just nu unnar jag mig bara roligsömnad trots att jag har en massa bordesömnad. Bordesömnaden dödar så nu väcker jag glädjen istället.

Palven sa...

Ha de så gott och njut av sommar, sol och bad :o)
Får se om jag kommer neröver i oktober (på en ev fika)?

Skapat av mig sa...

Hoppas ni har det bra i grönskan! Boken ser spännande ut bara på utsidan!

Hello sa...

Äh, jag måste ta mig i kragen och skaffa mig den boken. Jag vet ju att den är precis det jag behöver!

Vilken härlig bild! Verkligen svensk sommar när den är som bäst!

ett tu tre sa...

Höstkjolar är toppen! Och det är boken också - tycker jag. Ni ser ut att ha det alldeles, alldels underbart där på landet fortsätt ha det så.

(Förresten, jag är lärare, mest på komvux men har vissa terminen delar av min tjänst på högstadiet också - så egentligen behöves inga speciella jobbkläder eftersom klädkoden i de (flesta)svenska kommunala skolorna är lika med obefintlig. Men det är ju kul att vara fina nångång.)

Luna D Sign sa...

Hej! Vilken fin blogg du har! Just nu har jag en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin

Villblomsten sa...

Deilig med sommer !! :-)
Koselig bilde :-)

Jeg har en liten Give Away på bloggen min - du er velkommen om du vil :-)

KATTCHING sa...

hej!
du lämande en kommentar på min blogg. "stark"-bilden har jag dock inte till salu för tillfället men jag kanske trycker upp den i framtiden om andan faller på! ;)
ha d fint! /hanna