onsdag 30 september 2009

Longstocking åt min trevliga och återkommande tygbetalare sydda för ett tag sedan. Skall sitta på en mycket söt och tuff liten tjej. Grönprickig jersey från MG-tyger som jag visst tror tog slut på tygfestivalen i Borås. Bruna långa muddar att stoppa rakt ner i höstkängorna! Hoppas på en livebild framöver :-)

Tack alla ni snälla omtänksamma som har kommenterat mitt förra inlägg... Har grubblat en hel del de senaste dygnen. På hur snabbt och "lätt" precis allt kan förändras, på hur man är mot varandra, på vad man tar till vara, på hur saker och ting följer på varandra, på hur händelser leder till andra, på en tid som en gång var, på vad som egentligen är viktigt och på vad man skall göra på sin tid... i framtiden...

9 kommentarer:

od Andulky sa...

Snygga!!

Doris_Assar sa...

Schyssta!

Kaoz sa...

Tøffe og herlige =D

SiriR sa...

Kule!
Enig med deg i dine tanker, viktig å ta vare på de vi er glade i mens de er rundt oss. Glemmer lett det i en travel hverdag.

Strumpetossa sa...

Supersnygga!!

MinaMirakel sa...

Kul plagg!/Åsa

Bobo/Rumba de kransen sa...

Snygga, köte det där prickiga tyget på MG på förra årets tygmässa och har sen letat efter mer. Älskar det. Synd att det är slut.

Astrid Hemsydd sa...

Disse var utrolig kule! Veldig fint grønt stoff. Og kjekt med sånne bukser for å stappe i støvler og støvletter som du sier.
Takk for en inspirerende blogg!

Beata sa...

Frågor vi alla borde fundera på! Jättefina byxor!