torsdag 17 september 2009

Alltså, ja... vad ska man säga..?

Nu har det gått nästan 1 1/2 månad sen mitt förra blogginlägg.... Jag har varit en urusel bloggare, urusel bloggläsare, urusel... Var tar tiden vägen, undrar en undrare?? Och vet ni, alla andra sybloggare, jag saknar er faktiskt!! Antar att det finns typ sisådär minst 1000 missade härliga inlägg av er hos min Googlereader... Något för mig att snart sätta tänderna i.

Men hur som helst, under de senaste dagarna har jag ändå uppdaterat min säljblogg OttoPippismodeller en aning, och jag har omarbetat och lagt in nya tyger på OttoPippityger (en hel del nya godbitar faktiskt, bland annat några äkta Sven Fristedt-tyger, "pavann" och "frutti" som jag minns från mitt barndomshem och som textilmentorn har gett mig - tackelitack! :-)). Och faktiskt, jag har sytt! Beställningar, beställningar, beställningar. Jag väljer att börja i omvänd ordning och lägga ut min senaste byxa, ivägskickad idag till en av mina fina trogna stamkunder nära den andra kusten.

Nämligen en Kokosbyxa i stl 74 till en rödhårig, blåögd liten tjej som säkert blir alldeles underbart fin i blågrönt blev det. Fick i princip fria händer till ett färgstarkt tygval och det valet föll på den numera utsålda men underbara ringprickiga velouren från Jofotex. Inte så mycket mer att orda om egentligen. Hoppas på nöjd tjej, nöjd betalande vårdnadshavare, att byxan passar och inte minst att den kommer fram!

Nästa helg är det symässa på Åhaga i Borås!!! Bara 6,5 mil från min dörr!! Jag och mamsing skall förstås dit. Och förmodligen göra mer slut på den nyinkomna lönen än vad jag egentligen hade tänkt mig... Annars är närmaste planerna att klippa till, klippa till och sen sy, sy, sy.

22 kommentarer:

Kaoz sa...

Så utrolig herlig den ble, og så i det fine fine stoffet!!!

Så fint å "høre" fra deg igjen! Lykke til på Symessen neste helg =D

florin sa...

Jag vet precis hur dte är när man inte hinner med att varken blogga eller läsa bloggar och tillslut saknar man det verkligen!!!!

Byxorna är jätte snygga! KUl att du är tillbaks!!!

lilla hjärtat sa...

Underbara, välkommen tillbaka.

anna sa...

Välkommen tillbaka!! Superfina byxor!!

Jeanette sa...

Supercoola! Välkommen tillbaka!

SiriR sa...

Så kule bukser!
Og velkommen tilbake:)
Har en konkurranse på bloggen min, ta en titt og se om du vil være med!!

Doris_Assar sa...

Härligt att se dig igen! Schyssta brallor! Men visst är det rätt prioriterat, bättre att hinna sy än att blogga. Men vi har saknat dig! :-)

Retro Elephant sa...

Snygga byxor!

//Lina

malin sa...

åh vad kul att du är tillbaka! Jättefina byxor!

Mockolini sa...

Snygga byxor! Tyget är så coolt =)

Nakiito sa...

Välkommen tillbax. Vi har saknat dig.

yngla sa...

Snygga byxor, men ÅH! vilket trist besked att tyget är slut! Ska till Jofotex imorgon och hade bespetsat mig på en bit av detta...

Hanna sa...

Vi är supernöjda! Sonen ville genast ha likadana fast med spiderman på :-O Jag är dock skeptiskt till om han verkligen skulle sätta på sig det :-D

Lillis sa...

fantastisk herlige!!!

Helena sa...

Kul att "ses" igen Ottopippi! :-D

Strumpetossa sa...

Riktigt coola byxor! Kul att se nya alster från dig. :)

OggatoJ sa...

Välkommen tillbaka! Jag tillhör väl stammisarna bland dina besökare.

Härligt tyg. Jag lyckades få tag på en liten bit men sedan var det slut.

Hello sa...

Välkommen tillbaka du allt annat än urusla! Man har olika faser i livet bara. Så är det. Fast det är trist när man inte hinner det man önskar. Men det gör en ju inte på något sätt till en urusel människa, bloggare eller annat.

Snygga byxor!

Gulligan sa...

vad härligt att du är tillbaka!!!

re.do sa...

Vad skoj att vara på marknader! Jag ska försöka mig på en i december... :)

GOBLIgobli sa...

Här är en till som saknat dig OttoPippi!! =) Undrar om inte de flesta råkat ut för rejäl bloggtorka och tidsbrist emellanåt? Tidsbrist förresten, är inte det ett allmäntillstånd för småbarnspäron?? ;-)
Kram Cybervännen

Strömming sa...

Ohhh me like! Jag försökte få tag i den velouren också sist jag var på Jofotex men den var slut :(