lördag 4 april 2009

Jag har inte glömt er...

Alltså, jag vet att jag på det senaste varit fullkomligt URUSEL på att kommentera alla mina kära medbloggares (framförallt) sybloggar!! Sorry! Det hela beror inte på ett svalnande intresse från min sida utan på en kombination av en smärre chock på jobbet, upptagna kvällar och en överösning av beställningar (vilket iofs är jättekul), engagemang i föräldrakooperativet mm. Livet med andra ord! Allt hinner liksom ifatt mig nu... Jag hinner inte riktigt blogga och kommentera som förr men ni skall veta att jag i alla fall faktiskt alltid tittar igenom alla mina 122 bloggprenumerationers inlägg!!!

Här är två Hjälm-mössor jag sytt på beställningar. Den turkosa har redan nått sitt nya hem (se bildbeviset på godings-sötnosen nedan) och den gröna mössan är en del av en större beställning som ännu inte är färdig.

Framöver kommer det också bli lite stiltje här. Jag skall åka till Linköping i början av veckan i jobbet och under påskhelgen stå och sälja OttoPippi och Katrin Bawah på Design och hantverksmarknaden på Nordstadstorget i Nordstan i Göteborg. Vi får se vad som hinner sys och läggas ut!

Trevlig lördag!!

14 kommentarer:

Heilt spesiell sa...

Det var en søtnos ja!!Herlige luer.
Noen ganger er det mer travelt enn andre,og sånn har vi det alle.Så bra du har fått masse bestillinger.Ikke så rart da for du er kanonflink!Ha en flott helg!!

Heimlaga sa...

Vilken Goding!

Mannagryn sa...

Vilken sötnos!

Katrin sa...

Underbar härlig hjälm som säkert även kan anvädas i höst. Gullig tjej eller är det en kille?

Katrin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
LinSar sa...

Ha det så kul på marknaden

Bobo sa...

Hjälmmössorna är superfina, jag vet för jag har en. Och det fina med den är att fodret är lika fint som utsidan. Min dotter har den med fodret utåt på sidan för OttoPipps modeller. :)

Solveig Lövendahl sa...

Gullunge!
Lycka till på marknaden, fast jag hoppas vi hörs innan dess. Kram och skön helg på dig!

Lilla NovaK sa...

Så söta de är! Vad roligt att det går så bra för dig!! =)

anna sa...

Härliga mössor och vilken underbar sötnos!!!
Roligt att det går så bra för dig!!

florin sa...

Jätte roligt att det går så bra för dig!

Jag är ändå förvånad över att d faktiskt hinner kika i alla bloggar du följer. Jag hinner inte läsa i närheten av alla bloggar jag följer, tyvärr... Än mindre kommentera men jag ska faktiskt försöka bättra mig på den punkten.

Lycka till på marknaden!!!!

Anonym sa...

vilka söta och härliga mössor =)
kram tina-tisa

Kaoz sa...

Så fine luer!!Herlig friske vårfarger:) Og for en gullunge!

Så bra at du har fått så mange bestillinger:)Lykke til på marknaden!!!

TIA sa...

FOr en herlig modell og søt lue !