söndag 15 mars 2009

Bytesmössor

Mössbyte jag vet inte riktigt vilket i raden längre :-) :-) Jag och Tisa byter mössor som galningar med varandra :-) :-) Och jag kan faktiskt knappt bärga mig tills min del av bytet anländer här hemma.... Då skall ni få se på fräckt! Tisa är ju en mössdrottning av rang och verkligen så superduktig och rapp på det här med mössvirkning! Spännande!

De här två skall i vilket fall som helst hem till hennes söta små gossar!! Största gossen har fått en enkel Björnemodell och lillgossen enligt önskemål en Topsy med uppvik. Båda i grön döskalle. Nu hade jag ju inte provat på det här med uppvik förut. Hur gör ni andra? "Formsyr" ni den del av mössan som skall vikas upp eller kör ni bara på rakt om ni förstår vad jag menar? Nåväl, blir den för stor på något vis får du minska in den och/eller förkorta den Tisa... För lite tyg är det i alla fall inte i den :-). Hoppas gossarna blir glada!

8 kommentarer:

e.ko sa...

känner igen dina fina möss-byten;)
hojta om du fortfarande vill byta mej mej eller fullt upp kanske å vill vänta till hösten??

kram på dej

å du kanonfina även dessa!!!!

Ellan sa...

Häftiga! Jag förstår att du får mycket beställningar på dina mössor!

Heilt spesiell sa...

Signerer Ellan.Herlige luer.Jeg digger bjørnemodellen!

Strömming sa...

Schysst byte! Ska bli spännande att se Tisas del!

Helena sa...

Fina mössor! Jag har gett dig en utmärkelse, du kan se den i min blogg.

Johanna sa...

Ah så söta och fina mössor! Vad du är duktig!!

anna sa...

Coola!!

sygryn sa...

Hej! Och TACK snälla du! Mössan kom idag, den är supercool på min lilla, men hon var "slita av mösshumör" idag, återkommer med bilder:-) Imorgon kommer det ett litet paket till dig på posten!