fredag 27 februari 2009

Det luktar lite pizza...

Jag har länge haft en tanke på att förlänga min Topsy något till en ny mössmodell. Dessa mössor var ett försök till detta. Inte helt lyckat i mitt tycke tyvärr. Det blev för smala och korta på något sätt... Nu blev jag lite irriterad på mig själv för att jag klippte till TRE mössor innan jag först hade sytt en och provat. Ja, ja. Eftersom jag hade tänkt ha med lite nya mössor på Ulricamässan får jag väl helt enkelt jobba fram ytterligare en ny mössmodell i veckan dåra!!

Material:
Jersey från MG Tyger och Jofotex.

Mönster:
Eget

Modell:
Skulle ha hetat Pointy, men namnet får vänta tills version 2.0.

Ändamål:
Mäss- och marknadskollektion 2009. Jag tar med mig dem ändå. Kanske att någon annan gillar dem...

!!!
Om ni inte hör något ifrån mig på ett tag så beror det på att jag är knoddfri denna helg och bl a skall ut kalasa med mina kära damer!!! Det ska bli sååååå kul!!

???
Jag skall dessutom redan i morgon förmiddag till Sy & Modemässan i Exercishuset i Göteborg!!! Är jag den enda Göteborgsbloggaren som skulle tycka det skulle vara kul att ta en kaffe i cafeet där???

:-) :-) :-)
Okej då, jag bjuder väl på den här då. Man inser att man inte är världsfräschast här på jordklotet när ens tvåårsknodd i morse när jag pussade henne godmorgon på munnen sömndrucket sa: "Det luktar lite pizza...."
Trevlig helg alla!!!

8 kommentarer:

Doris_Assar sa...

"Luktar pizza".. ha ha.. Själv bävar jag för när mössäsongen är över så man måste börja tvätta håret lite oftare ;-) :-D

Heilt spesiell sa...

Hehe det er av barna man får høre det ja:) Synd at ikke luene ble helt som planlagt-det kunne gjerne vært meg som klippet til tre stk. før jeg prøvde ja...Men flotte det var de!

anna sa...

Ha ha.. Fina!

LinSar sa...

Kalas fina mössor.Ha det nu så gott i helgen.

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Aahhhhhh coola...liknar mina Strutmössor...fniss /Karolina

Skaparmani sa...

det var som när jag imorse packade in barnen i bilen och sa: "urs vad det luktar illa i bilen" och min snart treåriga son säger: -ja det luktar pappa....

Barn är för härliga!

Busiga ungar sa...

Mössorna är helt underbara....Ja, ett hemligt paket kan ju vara spännande....hoppas du kommer på vart det kommer ifrån. Kram

jonnakaos sa...

Riktigt söta mössor :) jag trodde det var den gamla klassikern nattmössan som återupplivats innan jag hant läsa vad du skrivit om dem.

kram