söndag 7 december 2008

Nästa beställning ut!

Jag fattar faktiskt inte hur folk kan ha för lite att göra, ha långtråkigt eller problem med att fylla sina dagar. Åtminstone inte just nu när jag själv har så bråda dagar att ett par byxbeställningar kan dra ut X antal dar!! I denna fas i livet med små knoddar, yrkesjobb, hobbies, andra engagemang, släkt och vänner förstår man bara inte sånt!

Men - det är verkligen jättekul att det börjar drälla in beställningar från en massa olika håll nu. Dessa fodrade Puff-byxor är just en sådan! En beställning alltså!

Material:
Äkta retrotyger fyndade på Myrorna och Emmaus utvalda av min beställare. Foder i gult bomullstyg från Ikea respektive mörkblått bomullstyg från tygängel. Både den oreange och gröna muddväven kommer från 34:ans Tyger.

Mönster:
Eget. Stl 98.
Kära beställare, vad än storlekslapparna inne i byxorna säger är det 98:or. Även om lapparna hamnade så fel de kunde nämligen i ett fall bakochfram och ännu värre i det andra fallet uppochned (då det ser ut som 86 :-) :-)). Är tydligen inte haj på det där med snygg fodersöm OCH storlekslapp. :-) :-)
Det fiffiga med byxan är också att jag gjorde ganska långa muddar både i midja och vid fot. I början kan du använda byxorna som ovan (nedvikta muddar) och när din lilla tjej sen växt en del kan du använda byxorna som nedan (uppvikta muddar).

Modell:
Puff

!!!
Hoppas min beställare blir nöjd och att Puffarna passar!

:-)
För övrigt syr jag på ett par tomtedressar till mina knoddar som de skall ha på luciafirandet på dagis i veckan. Sen blir det ytterligare en hängselbyxbeställning.

Måste också bara meddela att jag blev så inspirerad av en Göteborgsdesigner, Spoon, på The Markets EkoRekomarknad när jag stod och frös och huttrade och sålde Katrin Bawah där i helgen. Nu skall jag också göra lite schyssta vuxenkläder!!! Alltså, när jag får tid......

16 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Snygga byxor i härlga färger :)

spännande det lät med tomtedräkter. Det ska bli kul att få se knoddar som småtomter också :)

Susanna sa...

Schyssta puffar!!!

Det där orange tyget känner jag igen. jag tror banne min I kommer kunna ha sina trulsbyxor även till sommaren. De är superfina :D

grattis till alla beställnigar! Det är roligt att få sy till andra!

Förstår inte riktigt heller hur man kan vara sysslolös... här räcker tiden inte till alls som jag skulle vilja! Men äntligen har I börjat somna innan kl 20 på kvällarna och jag börjar förstå hur alla småbarnsmammor faktiskt hinner sy!

Ha det så bra!! :D *kram*

Katrin sa...

Fattar inte heller varför tiden inte räcker till fast jag blivit pensionär och inte har småbarn hemma (utom ibland förstås). Tack för all hjälp. Fina byxor men du vet vad jag tycker om det brun-oranga. Väntar också på tomtebild.

Mallaching sa...

Jättefina! Neee tid har man inte i överflöd!

Heilt spesiell sa...

Fantastiske stoffer!!Kanonkule bukser ble det!

LittlePoppins sa...

Jättefina! Jag tror jag har det blå tyget i rosa om jag inte minns fel... Ja som sagt var, tid har man ju inte för mycket av....he he he...det är ju inte så att tvillingar i 2-3 års ålder sköter sig själva heller. Inte ens på natten får man vara ifred! :) Så fort jag lägger mig hörs det ett eko genom lägenheten: -Maaaammaaaaa!!!!! 100 ggr varje natt. Skruttungar!!!! Sover dina på nätterna???

Heimlaga sa...

Härliga byxor!

Ylva sa...

Guuuuud vad snygga byxor. Speciellt de blå. Eller speciellt de bruna. Jag kan inte bestämma mig för vilka som är snyggast.
Kolla här vilket snyggt tyg min syrra hittade på en second hand-affär i helgen. Och vilka underbara byxor!
http://minipanda.blogg.se/2008/december/picktjaras.html

Ett Tu Tre sa...

Problemet för oss vanliga dödliga är väl snarast att det inte finns tid tilräckligt ...
Läckra puffbyxor, lika fina båda två.

fnurr sa...

fina! jag puffar dig vidare till min blogg där en överaskning väntar!

Flintflikkan sa...

Jag blir lika glad varje gång jag studsar in på din blogg! Alltid ngt nytt fint att titta på och avundas... Iaf att man inte är lika duktig som du på att sy ^_^

Josefinaste sa...

Jättefina brallor och så snygga tyger! Kolla in på min blogg, finns en sak till dig där. =)

Kaoz sa...

fin -fina :)

Retro Elephant sa...

Vad läckra de brun-oranga brallorna var!

//Lina

Erica/Bubben sa...

Gillar verkligen alla dina byxor. Hur har du tid att sy så mycket snyggt och hinna hitta så fina tyger och ta hand om barn.. jag är imponerad av allt som du trots allt hinner med!!

Thea sa...

Ja, du har verkligen sinne för färgkombinationer. Jättesnygga byxor! Som orangetokig gillar jag de orangea allra mest, men de andra var också fina.