tisdag 9 december 2008

# 3 Världens bästa Tisa!

# 7 Mössbyten

Oups! I did it again, jag gjorde ett mössbyte till! Man kan ju inte bara HJÄLPA att man älskar Tisamössorna och längtan efter en alldeles egen baggy blev för stor :-) Tack snälla fina Tisa för alla dina fina mössor som vi har i hushållet nu, fyra (4!) stycken!! Vi älskar dem allihop, allihop, om du förstår vad jag menar :-). Denna gång valde jag matcha tjejernas mössor i garner, min förra Tisamössa var grön. Jag har (som vanligt) ännu inte gjort mitt arbete i bytet, sorry, men snart så skall jag ta tag i det!

I övrigt har jag en liten reflektion, en självreflektion. Nu har jag varit hemma med sjuka barn i två dagar och Google Reader har tydligen blivit väldans åsidosatt. Jag har nu 95 olästa inlägg från alla er andra underbara sybloggare att läsa, begrunda, inspireras av och kommentera. Ganska många. Tar lite tid. Inte för att det är någon ledighet direkt att vara hemma med två sjuka, trotsiga, bråkande och krävande 2 1/2 årsknoddar. Men man undrar ändå lite vad detta säger om min arbetsmoral.... För när det yrkesarbetas kan det tydligen hållas vrålkoll på alla andras inlägg :-) :-) Nåväl, då vet ni alla andra när jag är tillbaka på jobbet då...

Kan också meddela att ny pool införskaffades i förmiddags i den underbara lokala leksaksaffären Någorlunda Leksaker. Vad skulle man gjort utan dem? I går eftermiddag ringde jag runt till SAMTLIGA stora leksaksbutikskedjor i hela Göteborg, tom alla de enskilda butikerna. Alla hade skickat hem sina sommarsaker till lager utomlands. Men inte Någorlunda! Dem kan man lita på! Fick dessutom en likadan pool som sist, som passar perfekt i vårt duschutrymme här hemma! Lycka! Den ena sjukknodden badade i nya poolen två gånger idag. Hon berättade också bestämt för mig båda gångerna att (man) "itte baasa ".

12 kommentarer:

Krumelur sa...

Åhhh... vad fina den är!!! *Avis*

Anna-Snoddas sa...

Jättesnygg! Skönt att du hittade en ny pool!

LinSar sa...

Snygg mössa.
Hoppas de är hel friska till lusse kalaset så de kan gå.

Gulligan sa...

Snyggt!!!

LumLum sa...

Men åh så snygg!!! Man kanske skulle ge sig på att testa virka sig en mössa. *funderar*

Nakiito sa...

Den där Tisa hon kan hon. Nu kommer du att matcha tjejerna så fint. Hur går det förresten med butiksförsäljningen?

Susanna sa...

Ja de är verkligen fina, Tisas mössor!

Förstår precis vad du menar... som mammaledig så ligger jag konstant 100-150 inlägg efter, hur mycket jag än läser! Det är hårt arbete att vara hemma med barn - och du har TVÅ!

Undrar som Nakiito, hur går det med försäljningen?

Hoppas knoddarna piggar på sig så de kan fira lucia!

s n o r k sa...

Klart man inte ska "baasa dä"....HAHAHA!!!!!

Krama knoddarna från mig! För hoppningsvis får jag krama dem själv nån gång i framtiden också!

Förresten, kram dig själv också!

Solveig Lövendahl sa...

Ååå så fin! Exakt, precis en sån hade jag gärna haft själv...

OttoPippi sa...

Hejsan alla!! Javisst är den urfräck!!! Solig - du får dyta till dig en likadan :-) :-) :-)

Nakiito och Susanna - Har sålt lite vet jag men jag vet faktiskt inte exakt hur försäljningen gått dp jag inte kontaktat butiken på ett tag. Funderar faktiskt på att sluta sälja i butik. Hinner liksom inte riktigt producera till en sån. Det räcker med mina beställningar och det jag vill göra till hushållet!

tisa sa...

hej igen! kan lag låna en bild av dej? jag glömde ta kort innan jag skickade mössan till dej :)

e.ko sa...

kanonfin!
härliga färger:)
**erika**