tisdag 25 november 2008

Tygbetalning!

Idag damp dessa tyger hem till mig. De är faktiskt som betalning för en beställning. Lite annorlunda att få betalt i tyger (som pengarna ju ändå hade gått till annars :-)). Är de inte underbara i sina färger som verkligen livar upp i höstmörkret!?Min snälle beställare skickade med en extrapresent till knoddarna!!! En liten duk som de skall ha på sitt bord med sina små teserviser! TACK!!! Duken är redan använd och passar jättebra i knoddrummet! :-)

Apropå förra inlägget och Longstockingbyxan så håller jag med er om att den kan se lite lustig besynnerlig ut knoddlös. Men den är verkligen urfrän på och skitpraktisk så här års! Mina barn har ju lite knubbiga ben (:-)) men som ändå, på grund av Longstockingen, snabbt och knöggelfritt slinker ner i höga skor, överdragsbrallor och overaller. Inte den sista Longstockingen har sett dagens ljus kan jag lova!

9 kommentarer:

Kattching sa...

åh vilken bra betalning! bättre än pengar! ;)
dom två grön/vita tygerna är helt underbart snygga!

Katrin sa...

Härliga tyger. Kommer du ihåg Majas gröna jerseyklänning med vita små blomprickar som jag ska y om? Någon gång :-o) Kanske den matchar de gröna tyger? Kanske du vill ha den? Kanske det inte blir sytt för mig?

Retro Elephant sa...

Nej jag är inte avundsjuk (korsar fingrarna bakom ryggen)

//Lina

Solveig Lövendahl sa...

Fina tyger! Välj själv, mössa till dig eller knodd.

Heilt spesiell sa...

Definitivt bedre enn penger!!Fantastiske stoffer!

jejja_79 sa...

helt underbara tyger som säkert kommer att bli fina alster. Jag totalälskade longstocking byxan och är faktiskt sugen att sy en själv, men de kanske är lite tjejiga? Nåja, det tåls att se, den lille kanske tar på sig den iallfall.=)

fnurr sa...

lyllodej! det gröna översta är underbart!
ha det skoj i berlin förresten!

e.ko sa...

lyllo dej!!

**erika**

Susanna sa...

vilken bra betalning! superfina tyger!!