onsdag 29 oktober 2008

Världens bästa Tisa!!!


# 4 Mössbyten

Idag damp ett paket ner i brevlådan! Gissade direkt på att det var mitt andra mössbyte med Tisa (eftersom att hon hade outat lite att mössan var på gång). Vår överenskommelse var en strutmössa till hennes störste son och en Tisavirkad till knoddarna, döm då av min förvåning när det låg TVÅ(!) mössor i paketet!!! Tack, tack snälla gulliga Tisa!!! Jag hade faktiskt redan börjat tänka på att vi nog skulle bli tvungna att göra ett tredje byte så att tjejerna skulle få var sin mössa :-) :-) :-) Tänk vad fina mina tjejer och jag kommer att bli i våra Tisa-mössor!!! Bildbevis kommer inom kort! Kolla gärna in min mössa här som jag redan har på mig dagligen :-). Mössan till Tisas son är tyvärr inte klar ännu, men skall påbörjas i veckan när tyger hunnit införskaffats.

Flera av er andra sybloggare har lite försiktigt påpekat och lagt fram undringar om hur många mössor jag och speciellt möss-knoddarna egentligen har och om vi använder alla eller har på oss en om dan eller så :-). Svaret är: Vi har ganska många mössor som används flitigt! Det är så underbart att knoddarna gillar mössor och de kan avverka flera olika på en och samma dag! De byter också favoriter med jämna mellanrum på någon vecka eller så. Det hela måste gå i släkten för jag har själv ganska ofta på mig mössor (och kepsar) dagarna långa. I går på jobbet tex skämtade en kollega om att hon inte kände igen mig utan mössa :-) Det är dessutom SÅ praktiskt att kunna ta på sig något på huvudet alla de där "bad-hair-days-dagarna" man har som småbarnsmor!


9 kommentarer:

Kalunji sa...

Åh, så roligt för flickorna som får varsin fin mössa av Tisa. Jag funderar också på ett byte med henne. Men mössorna ska till mig. Jag har verkligen ingen mössa. Har det förresten inte kommt ngt mer paket till dig?

LinSar sa...

Wrål snygga.Tisa är så duktig på mössor.

Anonym sa...

vad roligt att mina mössor är uppskattade :) kommer ha ett leende på läpparna hela dagen :) jag hoppas mössorna passar på knaddarna :) jag utgick från isak.

Carolina sa...

Superfina mössor!

Jag är också en mössoman ;) För mig beror det i mångt och mycket på att jag får så ont i öronen/huvudet om det blåser.

Susanna sa...

Vilka fina mössor du fått!

Stina sa...

Här är det en till mössoman =) Både jag och mannen är mössomaner och vår dotter på 6mån har nog fler mössor än de flesta i hennes ålder =) Men det blir rätt billigt ändå, för jag gör de mesta av hennes mössor. Både sydda och virkade! Men det är så roligt med olika mössor, det kan lyfta en hel outfit!

Ylva sa...

Vilka fina!!!! Jag vill ha!!!!

Skaparstigen sa...

Ser väldigt snygga ut!

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Hi,hi...vi har mössor nästan hela familjen från Tisa. /KArolina