fredag 17 oktober 2008

Nytyg

Under veckan som gått har det blivit lite fler tyger. Egentligen har jag verkligen inte råd att köpa en massa tyg hela tiden, fast jag gör det ändå och jag kan inte låta bli. Jag blir helt hagalen och supermaterialistisk och vill bara ha mer och mer och MER!!!. Även om jag redan har tyg så att jag kan ekipera knoddarna tills de blir myndiga och även om sykrypinnets förvaringshyllor bågnar... Ja, ni förstår säkert och känner igen er, alla kära tygoholics som brukar hänga runt här och dra :-) :-)

Först ut lite nyproducerat i trikå! Det flerfärgsrandiga med svarta mellanpartier ger mig redan saxångest, måste nog beställa lite mer för att våga börja klippa i det :-). Jag diggar det skarpt och de andra är ju inte så dumma de heller!


Något begagnat från en stans största loppisar (och billigaste också tror jag), som jag fram tills denna vecka hade missat helt!! Gillar alla dessa tyger sisådär lagom mycket med en favorit i det blommiga.

Nu måste jag nog boka stora tvättstugan för tygtvätt. Trevlig fredag på er!!!

17 kommentarer:

LinSar sa...

Wow va fina tyger.Det fler färgade randiga gillade jag skarpt.Var har du köpt det?Vill med ha:)

mari78 sa...

Superhärliga tyger. FRamför allt det flerfärgat randiga (även om jag nu inte har så stor nytta av det till mina knoddar skulle det gärna få flytta in en sådan bit - kan ju sy till mig själv också)

Anna sa...

Man kan aldrig få för mycket tyg! ;)

tisa sa...

det randiga med många färger är super fint och de bruna är jättefina :)

Hello sa...

Det randiga var fantastiskt! Var har du hittat det?

Och man kan aldrig, säger: aldrig!, få för mycket tyg. De tre orden går inte att varken säga eller skriva efter varandra!

Ett Tu Tre sa...

Precis som de andra här gillar jag det flerrandiga skarpt, men jag gillar ju ränder överlag jättemycket. Och vad gäller tygkonsumtionen är jag själv ohjälpligt beroende vid det här laget. Jag lovade mig själv i början av sommaren att jag skulle sy av tyger jag hade hemma, det höll i några veckor. Och när man väl har fallit kan man väl lika gärna göra det ordentligt. Dessutom när det gäller secondhandtyger som du har fyndat här så gäller ju nu eller aldrig, och då måste man ju bara köpa, eller hur?

á Yeliqa sa...

HÄRLIGA tyger :) Det är lustigt hur man samlar på sig mero ch mer tyger. Jag brukar tänka som tröst att det kan vara bra att ha vid sämre tider :D

lilla hjärtat sa...

Å, vilket härligt gäng med tyger som fått flyttat in hos dig. Jag tror vi alla har mer tyg än vi någonsin kommer att göra över med men det är väl så det ska vara, eller har jag missat nått??? hahaha. Det är iallafall vad jag intalar min sambo ; )

Syserine sa...

Du är inte ensam om att ha för mycket, ville köpa mer och ständig utvida tyglageret...

Retro Elephant sa...

Fina :)

//Lina

Kaoz sa...

Grattis med masse ny stoffer! Man kan aldri få for mye;) Likte veldig godt det blomstrete jeg. Herlig 70tall:)

Syster Blå sa...

fina!gillar det randiga nya med massor av färger!Vart kan man hitta det?trevlig helg!!

mustafa sa...

vad är det för loppis du missat helt? har jag också kanske missat den?

GOBLIgobli sa...

Vadåååå tygoholics?!? ;-) Vad är det? :-o
(från en som köper nya möbler för att få plats med mer tyg, hehe...)

Karin sa...

Hej, jag var visst inte den ende som undrade var du köpt det flerfärgsraniga med svart, ha´et trycker på!! Var är det köpT???? Trevlig helg! Karin på Ösäter

Anonym sa...

Fina tyger!! Känner igen beteendet;) Själv lider jag av tygmani!!
//Gulligan

Skaparstigen sa...

Jag bunkrar också alldeles för mycket tyg. Skulle kunna anställa några sömmerskor och ändå inte hinna göra över med tygerna i den takt jag går på loppis.

De var fina, de som du hittat!